Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon aljas dolog? 21N
A lényeg, hogy már kb fél éve nem volt senkim, és most hirtelen több srác is elkezdett közeledni, így alakult, hogy tegnap randiztam az egyikükkel, ma egy másikkal, közben egy harmadik is írogat. De nyilván ezt nem közöltem Velük. Mindannyian tudják, hogy nem az a típus vagyok aki csak ugy beleszalad egy kapcsolatba, ennel fényében senkivel sem volt semmi, még egy csók sem, csak randi, séta, kis romantika, beszélgetés, közös program. Aljas dolog hogy párhuzamban több sráccal randizom es tudom jól, hogy mindegyikük csak arra vár, hogy rábólintsak?
Alapvetően nem tartom magam túl jó nőnek, inkább átlagos vagyok. És nagyon értékelem, hogy ők veszik a fáradtságot hogy megismerjenek és komolyak a szándékaik. Nem akarok kihasználni senkit sem, és Sosem voltam még ilyen helyzetben, ezért érdekel más higy gondolkodik erről és "Meddig mehetek el"? Szerintetek?
Hát én szoktam neten ismerkedni, de nem ringatom magam abba a tévhitbe, hogy az ott fent lévő srácok közül nem randiznak többen is több lánnyal is egyszerre.
Szerintem amíg ismerkedés van, ez bőven belefér.
Talán nőként nekünk hamarabb bekapcsol az erkölcsi villogónk, míg ez egy pasinál nem lenne gond.
Nekem is nagyon tetszik egyszerre két férfi is, nyilván amelyik jobban alakul, az irányában fogok elmenni.
A randi ismerkedés, nem szex és nem hosszútávú elköteleződés.
Addig nincs gond, amíg egyértelművé teszed a szándékaidat: pl. érdekelne egy kapcsolat, de nem akarsz azonnal belerohanni. Így viszont teljesen legitim amit csinálsz, ha ki is derülne, akkor sem arról van szó, hogy hazudtál vagy félrevezetted volna.
Hát az elég csúnya dolog lenne ha az infós szerelmed/haverod vagy randipartnered lenyomozna.
Szerintem a randiban semmi kivetnivaló nincs ha többel is elmentél.
Nem,Isten ments.Nem vagyok bedühödött egyed.Csak nagy jó emberismerő.Látom ki mikor hazudik,vagy próbál megvezetni.Tudok undok és gátlástalan lenni.Megszerzek róla minden infót.
Nem szeretem ha szórakoznak velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!