Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én húsimádó-reformkonyha hívő vagyok, tehát nem eszem finomított szénhidrátot. Mivel tisztában vagyok vele, hogy mennyire nehéz megküzdeni a környezetünkkel, ha te másképpen étkezel, és még csak nem is betegség vagy ízlés, hanem elvek miatt. (Tehát nem azért nem eszel sütit mert nem szereted az édeset vagy mert cukorbeteg vagy, hanem mert egészségtelennek tartod a cukrot), minden tiszteletem a "tudatos táplálkozóknak"
Nem értek egyet a vegákkal, szerintem szükségünk van húsra, de tisztelem a kitartásukat és a törekvésüket, hogy helyesen akarnak táplálkozni. Ki tudja, lehet, hogy nekik van igazuk, és én mint húsimádó étkezek egészségtelenül. Nekem ez olyan mint a vallás: nem tudhatod, kinek van igaza, a legjobb amit tehetsz, hogy a saját elveidet követed.
Mondjuk, én szívesen randiznék egy vega pasival, mert ha nem is értenénk egyet, hogyan kell enni, tök jónak tartanám, hogy figyel arra mit eszik (a legtöbb pasi azt eszi amit szeret, amit el tud készíteni, és ami olcsó)
Ha elfogja a fehérkenyér és a fehérliszt iránti utálatomat, én is elfogadom hogy vega.
A kedvéért még vega kajákat is megtanulnék elkészíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!