Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor ne mondjam el neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ne mondjam el neki hány pasival voltam együtt?

Figyelt kérdés

Még most az elején leírom, hogy CSAK az válaszoljon, aki nem úgy méri egy nő értékét, hogy az hány pasival feküdt le! Mert nem, hogy nem válaszolok, de töröltetni fogom azokat a válaszokat, akik csak ribizni tudnak, semmi értelme ideböffenteni a szexista megjegyzést!

Volt egy egyéjszakás kapcsolatom egy sráccal. Beszélgettünk, kérdeztem hány lánnyal volt együtt, nem válaszolt (szerintem szégyellte, hogy kevés, legalábbis ezt láttam rajta). Mondtam neki, hogy én valószínűleg többel, mint ő, azt mondta, nem akarja tudni én hány fiúval voltam együtt, mert nem szeretne belegondolni/elképzelni. Nem mondtam el. Akar velem találkozni, valószínűleg komoly dolgot szeretne. Én nem akarok titkokat, nem akarom magamban tartani ezt se, nem akarok hazudni. Ha ő olyan férfi, aki nem birja elviselni, hogy együtt voltam előtte több férfival is és ezért elítél, akkor ő nem a nekem való férfi. És ha nem ítélne el, akkor meg miért nem akarja, hogy elmondjam?

Nem tudom mit tegyek. Akarata ellenére elmondjam, hogy kiderüljön milyen nézeteket vall?

2015. máj. 30. 21:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
7%
És ami a legfontosabb: egy normális értékrendel bíró ember sosem választ magának baráti társaságból több embert.
2015. máj. 30. 22:20
 12/19 A kérdező kommentje:

Én nem nyöglődöm, köszönöm szépen nagyon jól elvagyok :) Egyik férfit sem bántam meg, akikkel lefeküdtem, nem ezért szerettem volna megosztani vele, hanem mert eddig azt hittem ez is hozzá tartozik az őszinteséghez (de felnyitotta itt 1-2 ember a szemem, hogy nem feltétlenül).

A baráti körömből nem feküdtem le senkivel, nincsenek is pasik benne :)...Úgy értettem az baráti körömből elszólja magát valamelyik barátnőm.

2015. máj. 30. 22:23
 13/19 A kérdező kommentje:

Én nem nyöglődöm, köszönöm szépen nagyon jól elvagyok :) Egyik férfit sem bántam meg, akikkel lefeküdtem, nem ezért szerettem volna megosztani vele, hanem mert eddig azt hittem ez is hozzá tartozik az őszinteséghez (de felnyitotta itt 1-2 ember a szemem, hogy nem feltétlenül).

A baráti körömből nem feküdtem le senkivel, nincsenek is pasik benne :)...Úgy értettem a baráti körömből elszólja magát valamelyik barátnőm.

2015. máj. 30. 22:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés. Engem pl. kimondottan izgat, ha a partneremnek nagyon sok kapcsolata volt eddig. ( Lehet, hogy ez az én fétisem?)
2015. máj. 30. 22:35
 15/19 A kérdező kommentje:
Ilyenről nem sűrűn hallani :) Engem csak szimplán nem izgat. Az se zavarna, ha a barátom 100 nővel feküdt volna le, de cserébe elvárom, hogy az én (ehhez képest csekély) számom se zavarja őt.
2015. máj. 30. 22:45
 16/19 Missi_Key ***** válasza:

hát..én nem akarnám hogy a pasim sex után az exeiről beszéljen...

lehet hogy ezzel hoztad zavarba..

2015. máj. 30. 23:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Na pont egy ilyen kapcsolatom volt nekem is egy cipőben járunk. Ez attól függ hogy nagyon akar-e téged akkor el mondhatod maximum nem fog veled beszélni többet. Ha meg tényleg valamit akar akkor úgy is komoly kapcsolatot akar.Egyébként hány éves vagy?
2015. máj. 31. 02:22
 18/19 A kérdező kommentje:
23 vagyok.
2015. máj. 31. 12:01
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha nem akarja, inkább ne mond el...

Amúgy mennyi az a szám? Volt extrémebb kalandod is? Lehet, hogy ez mginkább zavarja. Lehet, hogy szűz volt a srác?

2015. jún. 2. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!