Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire fontos nektek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos nektek, hogy a kiszemeltetek népszerű legyen az egyetemen/munkahelyén?

Figyelt kérdés

Én nem szeretem a népszerű fiúkat akik a társaság középpontja, mert ez sajnos (az én köreimben) együtt jár azzal, hogy gyakrabban iszik,a lányok kedvence, bulizik. Azt szeretem, ha néhány állandó, megbízható, jó haverja van.

Ti ezzel hogy vagytok? Indoklást is kérek, ahogyan én írtam! Korral, nemmel. Köszi!

L20

2015. máj. 30. 20:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Én soha nem állnék szóba népszerű csajjal.

Az ilyeneket nem érdekli a suli, csak a buli, és mellé elég bunkó jellem is társul általában.

Ha egyszer-kétszer elmegy bulizni az még oké.

A legnagyobb kizáró ok nálam ha egy lány szájából meghallom a "buláj" szót.

PFÚjj xDD

2015. máj. 30. 22:29
 22/26 A kérdező kommentje:

Én az egyetemista, dolgozó nők/férfiak népszerűségéről kérdeztem. Őket kell, hogy érdekelje a tanulás, meló valamilyen szinten. :DDD

1-szer 2-szer elmegy bulizni... hetente, havonta, évente? :D

2015. máj. 30. 22:34
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Annyit azért még megkérdeznék, számodra miért jár együtt az, hogy valaki bulizik, iszik, azzal hogy a lányok kedvence?

Ezek szerint te magad is az ilyen fiúkra vágysz, mert ők a lányok kedvencei, és te lány vagy...

Illetve, milyen lányok kedvencei? Hasonlóan bulizós, ivós lányoké, vagy olyanoké, mint te?

Elutasított az egyik menő pasi, és most itt sírsz, hogy jajj nekem mégsem kellenek.

2015. máj. 31. 08:23
 24/26 A kérdező kommentje:

Annyi normális válasz érkezett, már "vártam" mikor jön valaki kötözködni. Nem jár együtt, én most azokról a fiúkról beszélek, aki mindhárom egyszerre. :DD

Mondjuk a 20 körüli fiúknál a bulizás tényleg együtt jár a csajozással és egy csúnya fiú nem csinálná sokáig, mert csak elvennék az ónbizalmát még jobban.

"A lányok kedvenc" egy kifejezés, az olyan típusú pasikra akikről beszélek. Akikkel még azok a lányok is belemennek egyéjszakás kalandba, akik az átlaggal nem. Nekem sosem ez a típus tetszett. Olyan fiú nincs akiért MINDEN lány odavan.

1 ilyen fiú sem utasított el engem. Legtöbbször a fiúk szoktak nálam próbálkozni, nem fordítva. :)

Nálam is próbálkozott már nagyon népszerű, de én is úgy látom ahogy az 1. válaszoló. Velük nem lehet komoly kapcsolatot összehozni. Sorba fektetik le a lányokat. Elkötelezettséggel és felelősségvállalással nem törődnek. Csak élvezik a sok szexet sok szép lánnyal.

Akiket én ismerek nagyon népszerű srácokat, közülük mind ilyen, kivétel nélkül.

2015. máj. 31. 12:56
 25/26 A kérdező kommentje:
*önbizalmát
2015. máj. 31. 12:57
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
És az antiszociális, beképzelt szépfiúk már szóba se jöhetnek?
2015. máj. 31. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!