Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság már tényleg nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már tényleg nagy elvárás a nők felé, hogy ne legyenek egyéjszakás kalandjaik?

Figyelt kérdés

2015. máj. 29. 07:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%

jaj,de sok "egyéjszakás" van itt is,ahogy olvasom a hozzászólásokat :D

ne törődj az ilyen nőkkel kérdező, nekik a testiség a fontos,nem az,hogy megismerjék a párjukat

de ismerek olyat is,aki előbb kipróbálta működik-e az illetővel az ágyban majd vele maradt. Ennek ellenére feleslegesnek tartom a kérdést,az ilyen nőket kerüld,ha nem őket keresed,ennyi.

2015. máj. 29. 09:25
 12/20 anonim ***** válasza:
8%
persze a hozzaszolo tuti sokszorhasznalt elvtarsno azert haragszik azokra akik nem csinalnak atjarohazat a testukbol
2015. máj. 29. 09:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Sajnos a gyakorlatban igen, amugy egyaltaln nem. Magyarul: keves nonek nincs ilyenje, de azert ki lehet fogni.
2015. máj. 29. 09:38
 14/20 anonim ***** válasza:
61%

Tragyadombon gyongyot ne keress.

Ott kell ismerkedni ahova ertelmes magukra ado lanyok jarnak akiknek van tartasuk es buszkeseguk es a szexet nem cukorkakent osztogatjak.

Persze ez azt is jelenti kedves kerdezo hogy neked sem fognak engedni.

2015. máj. 29. 09:46
 15/20 anonim ***** válasza:
50%
Az eselyed legnagyobb ha Istenhivo vallasos lanyt keresel.
2015. máj. 29. 09:47
 16/20 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom ha feltetted a kérdést, akkor nagy elvárásnak, lehetletlen küldetésnek tűnik neked. Pedig nem igaz, sok lány van, akiknek nem volt egyéjszakása. Próbálkozhatnál hívő közösségeknél, ott biztos rengeteget találsz.

Bár azt nem értem, hogy ez miért fontos neked, de a te dolgod, ha megnehezíted magadnak a párkeresést, és esetleg emiatt utasítasz el egy amúgy szimpatikus lányt.

2015. máj. 29. 09:53
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem most lett elvárás. Mindig is az volt.

Gondolj bele régebben szüzen adták férjhez őket SŐT még van ahol ma is ezt teszik.

2015. máj. 29. 10:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez mindig is az volt. Még a középkorban is :DD xD
2015. máj. 29. 11:25
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Fura kérdés, mert akiknek volt már egyéjszakás kalandja, afelé nyilván teljesíthetetlen elvárás, mert visszacsinálni nem lehet, akinek meg nem volt, afelé nem elvárás.

Hasonló értékrendű párt kell választani, akinek kb. ugyanazok a dolgok fontosak, jelentősek és ugyanazok nem számítanak.

Nekem volt egy-két alkalmi kapcsolatom régen, de soha nem féltem, hogy esetleg emiatt nem fogok kelleni valakinek, mert olyan férfi, aki emiatt elítéli a nőt (már ha tényleg csak néhány alkalomról van szó két egyedülálló ember között), nekem soha nem is kellett volna még akkor sem, ha soha egyetlen egyéjszakás kalandban sem lett volna részem.

2015. máj. 29. 12:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem sincsenek, így joggal várhatom el.

Általában nem szoktam olyat kérni, amit én ne tennék meg.

2015. máj. 29. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!