Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kéne tennem ahhoz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem ahhoz, hogy egy férfitől virágot kapjak?

Figyelt kérdés
Annyira vágyom arra, hogy egy férfi meglepjen egy randi vagy találkozás alkalmával virággal. Már volt, hogy tapintatosan jeleztem, hogy engem egy ilyen gesztussal nagyon le lehet venni a lábamról de mégis eredménytelen volt. Előre is köszönöm a válaszokat. (29 éves nő vagyok.)
2015. máj. 27. 14:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Randitól függ, h praktikus-e virágot vinni. Ha pl. moziba mentek és még utána valami helyre, ahol beszélgethettek, úgy nem, mert tényleg elhervad.

Én kaptam virágot első randin, egy kávézóban futottunk össze, meg volt beszélve, h csak egy kávé, kis beszélgetés és ennyi. Nem volt kínos, örültem neki, letettem a mellettem lévő székre a táskámhoz,a kabátomhoz, majd hazavittem. Nem egy szál volt, virágcsokor.

2015. máj. 27. 16:39
 22/23 anonim ***** válasza:
Én a párommal 2 éve vagyok együtt, de ha összesen 4-5x kaptam virágot. Már nagyon vágytam egy virágra tőle, célozgattam rá és meglepett vele. Ma már nem igazán divat, már a férfiak körében sem. Szerintem embere válogatja. De aki nem szokott adni, és a párja felemlegeti, azért illik eleget tenni a vágyaknak. 22/N
2015. máj. 27. 17:37
 23/23 anonim ***** válasza:

kérdező, én vittem egy lánynak. Enyhén könnyes szemekkel nevetett, de nem fogadta el, ahogy engem sem.

Most ez a lány egy olyan pasival van együtt, aki nem gondolja komolyan. Ezt a lány mondta maga. De akkoris együtt vannak. Amugy én barátnak továbbra is megvagyok

csak ugy kérdem, minek nektek virág??? Ha jó a pasi, akkor nem kell hoznia. Ha rossz, akkor meg hiába is hoz egy teherautónyival

LLOOLOOOLLOLOLLOOLOLOOOLOLLOOLOOOLOLOLLOOOOLOPPLLOLOOOOOLOLLLLOLLLLOOOOOOOOOLOO

2015. máj. 28. 02:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!