Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem ahhoz, hogy egy férfitől virágot kapjak?
Randitól függ, h praktikus-e virágot vinni. Ha pl. moziba mentek és még utána valami helyre, ahol beszélgethettek, úgy nem, mert tényleg elhervad.
Én kaptam virágot első randin, egy kávézóban futottunk össze, meg volt beszélve, h csak egy kávé, kis beszélgetés és ennyi. Nem volt kínos, örültem neki, letettem a mellettem lévő székre a táskámhoz,a kabátomhoz, majd hazavittem. Nem egy szál volt, virágcsokor.
kérdező, én vittem egy lánynak. Enyhén könnyes szemekkel nevetett, de nem fogadta el, ahogy engem sem.
Most ez a lány egy olyan pasival van együtt, aki nem gondolja komolyan. Ezt a lány mondta maga. De akkoris együtt vannak. Amugy én barátnak továbbra is megvagyok
csak ugy kérdem, minek nektek virág??? Ha jó a pasi, akkor nem kell hoznia. Ha rossz, akkor meg hiába is hoz egy teherautónyival
LLOOLOOOLLOLOLLOOLOLOOOLOLLOOLOOOLOLOLLOOOOLOPPLLOLOOOOOLOLLLLOLLLLOOOOOOOOOLOO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!