Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kéne tennem ahhoz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem ahhoz, hogy egy férfitől virágot kapjak?

Figyelt kérdés
Annyira vágyom arra, hogy egy férfi meglepjen egy randi vagy találkozás alkalmával virággal. Már volt, hogy tapintatosan jeleztem, hogy engem egy ilyen gesztussal nagyon le lehet venni a lábamról de mégis eredménytelen volt. Előre is köszönöm a válaszokat. (29 éves nő vagyok.)
2015. máj. 27. 14:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha a férfi nem akar virágot hozni, akkor nem is fog...

Vannak pasik, akik egyszerűen hülyeségnek tartják a virágot. Én egy szálat kaptam egyszer, amikor a kezemet kérte meg, se előtte, se utána.

Az anyjának sem vesz soha, akkor sem, ha unszolom érte. Szerinte felesleges, mert úgyis elhervad, inkább egy csoki, mert az értelmesebb. Szerintem semmit nem kell "tenni" azért, hogy virágot kapj...

Nekem amúgy nem hiányzik, helyette sok mást kapok, nem tárgyi dolgokra értem, és azokat nem cserélném el virágra...

2015. máj. 27. 14:49
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én kerek perec megmondtam a páromnak jópárszor, hogy jólesne, ha ma/holnap/a héten meglepne egy virággal. Vett nekem, jól esett, nem nyafogtam, hogy "jaaaaj, így már nem ugyanolyan", hanem megszeretgettem. Most már kb havonta kapok egy-egy szál virágot, ami tényleg meglepi:)
2015. máj. 27. 14:50
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
Hozzá kell menni egy virágárushoz. :D
2015. máj. 27. 14:50
 14/23 anonim ***** válasza:
#9-es válaszolóhoz csatlakozva: Főleg, amikor a nap végén, egy vonatút végeztével, úgy kell felnyalni a délben kapott virágot, mert nem akar veled hazajönni, annyira elfonnyadt. :( Ettől függetlenül imádom a virágot.
2015. máj. 27. 14:53
 15/23 Mumusan ***** válasza:
Ha virágra vágytam, szóltam hogy lepjen meg valami gazzal. De most már rutinosan ültetek a kertbe, hogy ne kelljen virágáruhoz mennie :)
2015. máj. 27. 14:54
 16/23 anonim ***** válasza:
39%
Miért van arra szükség, hogy valaki levágott növényi nemi szervvel örvendeztessen meg? Olyan ez, mintha az ufók akik majd úgy tenyésztenek minket, lenyesett és csokorba szedett emberi péniszekkel kedveskednének egymásnak.
2015. máj. 27. 15:30
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt a virágot ki kell érdemelni.
2015. máj. 27. 15:33
 18/23 anonim ***** válasza:
48%
16.: igen, ez egy nagyon kedvelt mondat, de attól még van olyan lány, akinek nagyon jól esik a gesztus.
2015. máj. 27. 15:34
 19/23 anonim ***** válasza:
Inkább az a baj, hogy szerintem van olyan lány is, akinek a levágott pénisz csokor tetszene.
2015. máj. 27. 16:14
 20/23 Interferencia ***** válasza:
Kérd meg rá, ne csak célozgass. Lám a 12-es képes volt erre.
2015. máj. 27. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!