Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt hiszem egészségtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem egészségtelen mértékben megnőttek az igényeim, pedig fiatal vagyok, ebből lehet problémám?

Figyelt kérdés

Szóval volt mar pár barátom, jártam egy lelki dolgokkal erősen foglalkozó punk sráccal egy évig, meg most volt egy majdnem kapcsolat, barátság extrakkal szerűség, egy rasztaval. Es teljes mértékben úgy érzem, hogy nem tudnék már olyan ember mellett lenni, akiknek nincsen kinyitva a szemük, a világ dolgaira, nem műveltek, nem zenélnek, nem szeretik a természetet, es nem szeretik az olyan lélekkel teli zenét mint én. És ez a halmaz, szerény véleményem szerint, rettentő sovány. Mert az emberek eléggé vakok Magyarországon azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amik nekem, létfontosságúak.

ti mit gondoltok erről, van esélyem, így találni bárkit is?

2015. máj. 26. 20:46
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Örülök hogy így gondolod :) szerintem is így van.

amugy válaszolva, vannak ilyen társaságok, igen. De valahogy ahány hippivel találkozok, nekem mind furák, drogosok és goát hallgatnak. De lehet csak rossz helyekre járok.

2015. máj. 26. 21:05
 12/24 A kérdező kommentje:

Attól lélekkel teli a zene, mert lélekből zenélsz ;) és nem masoknak akarsz még ezzel IS megfelelni.

igenis hiszem hogy ahogy zenélünk, az nem véletlenül érint meg az utcán embereket.

a felnőtt kategória ismételgetése amugy mire jó?

tisztában vagyok vele, és felnőttként tekintek magamra. Saját háztartással, és szülők nélküli élettel. Valaki ezt 24 évesen nem tudja elérni nem hogy 18.

2015. máj. 26. 21:09
 13/24 anonim ***** válasza:
89%
Most visszagondoltam, hogy hány hozzád hasonlót keféltem meg, és elszégyelltem magam. :(
2015. máj. 26. 21:14
 14/24 anonim ***** válasza:

a gondolkodásmódoddal ,tehát a mindennapi élet robotolásával én sem értek egyet, sőt

gondolkodtam én is úgy mint te,de sajnos rá kell jönnöd arra,hogy kívülálló leszel, társadalmon kívüli

rajtam kívülről nem látszott a természet szeretete anno,max a bőröm színén meg valóban pozitívan éltem amit azóta hiányolok, mert váltottam (én hülye),de muszáj volt,mert az emberek furcsán néztek rám,igaz soha nem kerestem visszaigazolást tőlük,de úgy kezeltek mint egy földönkívülit,hogy miért vagyok ilyen pozitív nincs racionalitásom? talán még irigykedtek is, mindenesetre egy jó ideig így tudtam élni,de ennek is voltak hátulütői amikre itt most nem térnék ki.

2015. máj. 26. 21:16
 15/24 anonim ***** válasza:

Szerintem meg Kérdező küzdj! Biztos vagyok benne, hogy van egy rakat pasi, aki megfelel a kritériumaidnak, bár az is igaz, hogy tényleg soványka réteg az egészhez viszonyítva. Ha annyira nyitott vagy és kedves, mint ahogy a zenéről beszélsz, akkor tuti sikered lesz. Csak vigyázz nehogy átejtsenek, de ez bárkivel megeshet.

Jó, hogy nem akarsz átlagosnak lenni és hasonló párra vágysz! Sok siker! :)

2015. máj. 26. 21:25
 16/24 anonim ***** válasza:

ide leírom mert kérted

legalább más is tanul belőle

nos ha szabadon akarsz élni, amolyan rousseau-i ősállapotban hátra kell hagyni,de legalábbis amennyire lehet,hanyagolni kell az addigi életed, el kell szakadnod a világból egy ideig jó ez az állapot élvezhető,de az idő nem áll meg a világban,természetesen tanul az ember rengeteg dolgot amit nem oktatnak,mert magának kell rájönnie, bölcsebb leszel,de ha ezt nem tudod kamatoztatni véged,amint visszatérnél azt veszed észre óriási hátrányba kerültél a világi dolgokban.

úgy tudnám leírni ezt mint az iskolai hiányzást be kell pótolni dolgokat.

Ja még annyit,hogy nem szükséges az erőszakos környezetváltás elég csak életvitelt változtatni na jó azért kell a környezetváltás,de nem szükséges.

2015. máj. 26. 21:30
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

van benne valami.

de azért akkora dolgok nem változtak gondolom. :)

a környezet változás nem rossz, én gondolkoztam egy önellátó közösségen. Gondolom te is valami hasonló helyen voltál. Úgy érzem meg lennék a nagyváros nélkül, Havonta egyszer elég lenne, és ami meg érdekel a fejlődésből (Filmek, irodalom, hírek) azokra ott az internet. ;)

2015. máj. 26. 21:36
 18/24 anonim ***** válasza:
én az iskolával csúsztam meg jelentősen ami,azért kihat arra,ha később mégis visszatérsz
2015. máj. 26. 21:44
 19/24 anonim ***** válasza:
90%
Hánynon kell, neked is átmosták az agyad. :(
2015. máj. 26. 21:50
 20/24 anonim ***** válasza:

de úgy mondjátok mintha valami albínó víziló ritkaságú lenne a kérdező és akit keres,szintén,mintha valami nagyot mondott volna.

miért? miért??? mert raszta, zenét,zenélést kedvelő tini füves aki bölcsebbnek érzi magát mint egy egész shaolin templom ? :,D

hát hozok neked 5 ilyet :D

nincs ezzel baj,csak nem értem most itt az ámulást.

meg vannak a hozzád hasonló körök,ott annyit találsz,amennyit haza tudsz vinni ilyen srácokból.

2015. máj. 26. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!