Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Vélemény? Fiúk, ti hogyan reagáltatok volna? 22L
Sokáig kerülgetett az egyik haverom. Nem is lenne ezzel gond, mert nagyon kedvelem és szimpatikus számomra, DE van csaja.
Az elején nem is vettem komolyan az udvarolgatást, azt hittem csak flört, de mint kiderült, ez jóval több annál.
Mivel hónapokig ez ment és már feljött, hogy megbeszéljük, bátorkodtam kezdeményezni és felvetettem én, hogy üljünk le és beszéljük meg, miért viselkedik így.
Igent is mondott, de megfutamodott és mikor találkoztunk, kibuktam rá, mert sértve éreztem magam. Jogos volt, de leamortizáltam, amit nem kellett volna. Sokszor bocsánatot kért, illetve kérte, hogy ne haragudjak, de valami hihetetlen rosszul esett, hogy így viselkedett.
Legtöbb beszólásomat, amit nem írok ki ide, esetleg üzibe, elhallgatta, de volt, hogy megjegyezte, miért vagyok vele ilyen, fura vagyok.
Azóta már taliztunk futólag, és vagy olyan semleges, vagy szótlan volt.
Igazából tényleg jogos volt, hogy felment a pumpa, mármint nem kiabáltam, csak kifejeztem a nemtetszésemet, illetve megjegyeztem, hogy csalódtam benne, mert én vele így sosem viselkedtem. Viszont személyeskedésbe nem kellett volna belemennem. Én nem vagyok ilyen. Volt, hogy hazudott, ezen kívül olyan magyarázatokat adott dolgokra, amit a kutya se enne meg, DE én őt nem akartam megbántani. Elég érzékeny, nem nagyon bírja a negatív kritikát, szóval tuti megérezte a dolgot, nem?
A kérdés: Vajon a szívére vette a dolgot? Megbántottam vele? Akkor úgy láttam szégyellte a dolgot, kissé nyomott lett, de ki tudja...
Már kiírtad ezt a kérdést korábban...
Kiemelés funkció
Megfutamodott: azt jelenti, nem ment el a beszélgetésre?
mert ha igen, akkor meggondolta magát és kész.
Sajnos ezen neked kell túltenned magad. Lehet átgondolta, és mégis a csajánál marad.
Ezért kár volt vele veszekedned. Szerintem ez már nem fog összejönni neked, ha akarná, már azóta keresett volna, vagy ilyesmi.
Az, hogy megbántódott-e, hm. Persze, biztos, hát aláztad...
De majd megbocsát, és újra haverok lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!