Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor mit tettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit tettem?

Figyelt kérdés
Szakitottam a baratnommel mert megcsalt.... tobbet is lattak velem egyutt ... marha jo erzes volt... egy lany aki kezdett utannam erdeklodni megtetszett nekem is igy beszedbe elegyedtem vele minden jol alakult egyszer csak telefont se veszi fel visza se ir semmi.. irhatok neki valasz 0 semmit nem tettem kedves voltam turelmes probaltam ismerkedni vele... olyant is hallotam h az exem beszelt vele h ne beszeljen velem mit tegyek ?-ez nem biztos h igaz de valamiert meg nem is koszon ugy elmegy mellettem mintha nem is lennek ...regrol ismerem s mindig joba voltunk .... egyik este meg jot dumalgatunk masnap megszuntetett minden kommunikaciot... nem ertem ezt mar ...
2015. máj. 25. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb látod,álj elé,és csak annyit mondj neki: Nem tudom mi bajod lett 1 pillanat alatt velem,de ha mindent elhiszel ,és véleményt alkotsz úgy ,hogy csak az egyik felet halgatod meg bármiről is legyen szó akkor te se érsz többet annál,mint aki teli dumálta afejed hazugságokkal. És hagyd ott.
2015. máj. 25. 18:41
 2/7 A kérdező kommentje:
csak szarul esett eddig jol megvoltunk nem értem legalabb mondana vagyirna vlmit hagy vagy barmit...
2015. máj. 25. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Velem is ugyan ez a helyzet, mai napig nem tudom, hogy mi romlott el, pedig még kocsikázni is eljött velem, és utána bumm..semmi... F/22, míg Ő L/18
2015. máj. 25. 19:22
 4/7 A kérdező kommentje:
kaptam egy annyi valaszt nem tettel semmi rosszat... evel rovidrezarta ... hát ő szeretett volna valamit s tenyleg jol alakult oszt ez van... nem vagyok egy banyarem a csajok szerint :P s jo megjelenesem is van csak fura...mert belezuktam:P
2015. máj. 25. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt hiszem siman hagyd ott valami buzlik a valasz nem megfelelo a lany reszerol
2015. máj. 25. 20:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Utanna kifejtette h en vagyok a legjobb baratja stb... hat nem azert de ez a viselkedesebol nem ugy jott le ...ej nem ertek mar semmit egyikert megteszel mindent megcsal
2015. máj. 26. 14:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Utanna probalkozol ujra ugy h en abszolut nem kezdemenyezek s jonn ezzel... nem lett volna egyszerubb igy viselkedni mint egy barat a nem pedig ugy h akarok is valamit ....
2015. máj. 26. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!