Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menjek egy buszmegállóba/buszba a lányhoz?
Van egy lány, akit előző hét pénteken megtetszett nekem egy buszmegállóba (azóta se láttam mivel nem jároik arra) holnap újra oda megyek ugyan abban az időben.
szerintem bejöttem neki mert nézett rám párszor és felszállásnál/leszállásnál is mintha keresett volna valakit és amikor rámtalált, mintha "megkönyebbült" volna.
Szóval ha elég a jel hogy tetszik nekem, hogy menjek oda hozzá? mit mondjak/kérdezzek tőle?
Nagyon fontos lenne!
áhh, én is úgy odamennék egy lányhoz de nem merek, pedig nagyon tetszik. Azt tanácsolom szedd össze minden bátorságod és mindenképp menj oda.
Szia merre mész? merre laksz? aztán utána ülhettek egymás mellé buszon..többit tudni fogd
csak a kezdet nehéz
Két lábon.
Szia!
És inkább mutatkozz be, mint lerohand kérdéssel.
Tipikus pasi az első válaszoló:)
Szerintem inkább mondd azt, hogy a múltkor láttad a buszmegállóban, és arra gondoltál, hogy milyen jó lenne vele meginni egy forró teát, vagy kávét?!Esetleg egy finom süteményt:)
A hova mész, merre laksz kérdés számomra elég ijesztő lenne...
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!