Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nálatok is eljött az idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok is eljött az idő amikor a netes társkeresést le kellett cserélni az élőre?

Figyelt kérdés
Úgy érzem neten már minden csajt végignéztem az összes társkeresőn és ideje újak után nézni. Viszont mivel neten már nincs több és szinte mindig ugyan azok térnek vissza időről időre, így ideje személyesen is körülnézni az országban.
2015. máj. 25. 12:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűen szétforgácsolódsz.A leírás alapján azt gondolom,hogy sok esélyt nem adz senkinek.Ha egyszerre chta-elsz több emberrel,akkor egyikre sem tudsz figyelni.Arról nem beszélve,hogy chat- en tőmondatok repkednek,amiből semmi lényegi nem tud kiderûlni.

Persze,ha te ebben a módszerben hiszel,akkor csináld,de megjegyzem,hogy nem túl eredményes.

2015. máj. 28. 10:07
 12/19 A kérdező kommentje:

én pont ott nyílok meg am könyebben, talán jobban át tudom gondoolni a dolgokat és ütősebb választ tudok adni :P

és szándékosan nem tőmondatokban hanem hosszan válaszolok, viszont ritka az olyan lány aki szintén így tesz.

2015. máj. 28. 18:59
 13/19 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy legtöbb valóban aktív oldalon naponta legalább 20-30 új regisztráló nő van? És ez nem valami süket statisztika vagy konkrét oldal parasztvakító reklámszövege, hanem tapasztalat.

Azt mondani, hogy mindig ugyanazok térnének vissza, ugyan. :)

De sok sikert mind a társkereséshez, mind a személyes próbálkozáshoz. Ha olyan helyen élsz, ami nincs messze belvárostól vagy van annyira sűrűn lakott önmagában is, hogy ne legyél nethez kötött legalább a kezdő lépésekhez, akkor eleve élő ismerkedéssel kellene kezdeni.

2015. máj. 29. 23:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Mi értelme van napokig csetelni ha a személyes találkozón két perc után kiderül hogy nem is tetszetek egymásnak? Nem használtam netes társkeresőt, de úgy gondolom 2-3 levél vagy 20 perc csetelésnél tovább nincs értelme húzni a találkozót.
2015. máj. 29. 23:28
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

Hasonló a tapasztalatom, csak nőként.

Különbség annyi, hogy én már nem chatelgetek, és nem a tökéletest keresem. Nem baj, ha tökéletlen, csak töketlen ne legyen...

2015. máj. 29. 23:41
 16/19 anonim ***** válasza:
el
2015. máj. 30. 00:52
 17/19 A kérdező kommentje:
15-ös: ennyire sok a töketlen? :D milyen értelemben azok?
2015. máj. 30. 10:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Számomra az màr töketlen, akinek tök mind1, ki az a nő, csak ne legyen egyedül, és kis túlzással a 3. beszélgetésnél majdnem már az esküvőt tervezi.

Az is töketlen, aki netem nagy dumagép, eljön a személyes tali, és jó, ha meg tud nyikkanni.

Aki meg túl "tökös" (neten célzásokat tesz, és meggyőződése, hogy márpedig ő az első "randin" lerántja a bugyit, mert csak ez hajtja), az szintén nem az én asztalom.

Innentől jöhet a szokásos gyk szállóige, miszerint a nők elvárásainak lehetetlen megfelelni....

2015. máj. 30. 14:36
 19/19 A kérdező kommentje:

hűha, értem :)

én a helyedben azt a verziót választanám aki neten jól szövegel de élőben nem annyira, mert ők azok akik nehezebben nyílnak meg viszont valószínűleg jófejek és pár tali után már észre se veszed a különbséget a határozottságukat illetően egy szexre hajtó nagydumáshoz képest, viszont valószínűleg nem csak szexelni akarnak ;)

2015. máj. 31. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!