Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félek, ha nem próbálom meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, ha nem próbálom meg örökre bánni fogom! Szerintetek? (Bocsi hosszú lett, de remélem nagyjából érthető)

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác, aki nekem olyan plátói szerelem féleség, már vagy 2 éve. Soha nem beszéltünk még, csak látásból ismerem, de egy helyen lakunk/laktunk, nem tudom, h most is itt lakik-e, mert már rég láttam errefelé. Nem tudom leírni azt amit érzek iránta, azt hiszem szerelem, vagy én nem is tudom...olyan hülye szitu az egész. De tényleg már nagyon régóta, és kikészít. Voltak kapcsolataim, de Ő mindig ott van valahol az eszembe.

Tavaly csináltam egy elég nagy hülyeséget, pontosabban kettőt. Először is részegen írtunk neki bnőmmel egy közösségi portálon, de nem válaszolt. Ezután felvettem őt egy kamu msn-re és beszéltem vele 2x, és ezáltal rájöttem, h tényleg tök értelmes, meg kedves. Ott magamat adtam, csak más nevével, képével, de nagyon szimpi volt, és úgy jött le én is neki.(Tudom, h hülyeség volt...) Ezalatt a beszélgetés alatt kiderült, h valószínűleg azért nem válaszolt a régebbi levelemre, mert sokan írnak neki így (mert zenész), és ezekre nem szokott válaszolni.:S Ciki...

Beszélnék vele élőben, ha legalább egy közös ismerősünk lenne, de nincs. :s Tehát a kérdés az, h én, tényleg én felvegyem-e msn-re és próbáljam-e meg, vagy ne?

Az a baj, h félek...ha nem vagyok neki szimpi, v azóta már van bnője, és esetleg mégis összefutunk a környéken, akkor mit fog gondolni? Vagy egyátalán már most mit gondolhat rólam? (Mert régebben, azt hiszem nagyon levágós volt, h nekem tetszik, elég hülyén viselkedtem, de azóta nagyon megváltoztam kívül-belül.)

Szóval még egyszer: Mit tennétek a helyemben?

18/L ( amúgy ő 21/F)

2010. febr. 25. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Vedd fel vele a kapcsolatot mindenképp..Mondd meg neki frankón, hogy tetszik neked.

Fiú vagyok, és én szeretem ha megmondják a szemembe, hogy bejövök az adott csajnak, mert amúgy hajlamos vagyok félreérteni mindent :D

2010. febr. 25. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát MSN-en semmiképpen se próbálj beszélni vele, ha már mindenképp szeretnél akkor élőben tedd, a férfiaknak ez sokkal jobban bejön.
2010. febr. 25. 21:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Már vagy fél éve nem is láttam, tehát arra, h élőben találkozzak vele, nem sok esélyem van, és úgy nem is merném. Ciki vagy nem, én nem vagyok annyira magabiztos, hogy csak úgy odaálljak az elé a srác elé, akiért évek óta epedezem. Megszólítani meg pláne nem merném, sajnos.

Hiába jön be ez a fiúknak, én nem merném.

2010. febr. 25. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem túl idealizálod azért tetszik évek óta mert van egy szép, romantikus elképzelésed róla. Vagy lemondasz róla, vagy beszélsz vele és elfogadod az igazi arcát.
2010. febr. 25. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!