Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti azt hogyan viselnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti azt hogyan viselnétek, ha egy lány azt vágná a fejetekhez, hogy "Ne is próbálj engem felszedni, mert úgy nézel ki, mint a hétszűnyű kapanyányimonyók! Semmi esélyed nálam! "?

Figyelt kérdés
Nagyon a lelketekbe gázolna ezzel és elvenné minden önbizalmatokat? Mit gondolnátok ezután erről a lányról?
2015. máj. 24. 13:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Fognék egy tál forró kását, és megenném a hasáról!

Amúgy "hétszűnyű kapanyányimonyók" --- máris beleszerettem, egy csaj aki ismeri a hétszűnyű kapanyányimonyókot, és használja szitokként biztos nagyon jó arc lehet :)

Te meg lépj túl rajta, amíg valaki fehérló fiának nem nevez, addig ne kezdj egy csajjal...

2015. máj. 24. 15:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám neki, hogy " Kisasszony egy ilyen szöveg után én tartozom hálával!"
2015. máj. 24. 16:33
 13/14 PearlDiver ***** válasza:

Örülnék neki, mert legalább nem kétértelműen, semmit sem konkrétan kimondva akarja húzni-halasztani a lerázást.

Azt válaszolnám, hogy kösz a bókot, és hogy bebizonyítottad, téged nem is lett volna érdemes felszedni :)

2015. máj. 25. 20:07
 14/14 anonim ***** válasza:
En dijazom az oszinteseget! Engem fiatalkoromban sokszor utasitottak vissza a mackos testalkatom miatt! Egy dolgot jegyezz meg csinos nod csak akkor lesz ha penzes vagy,vagy jol nezel ki ! Magas es izmos vagy! Ha magas vagy de van rajtad nemi tulsuly(akar az izom mellett is)akkor csak akkor lesz csinos baratnod ha sok penzed van! Maskep maradnak a tulsulyos telt balna holgyek! Nekem is mindig a masodik kategoria jutott csak,mert mackos a testalkatom! Pedig en oreg vagyok! 35koruli! ;)
2015. máj. 31. 05:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!