Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen lány az ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lány az ilyen?

Figyelt kérdés

Hazudik az életkoráról, szinte mindenről. Úgy ismerkedik három vagy több férfival egyszerre hogy közben azok nem tudnak egymásról és mindegyiknek azt mondja csak ő érdekli. Végül egyikkel se jut el a személyes találkozóig. Mondjuk úgy a példa kedvéért a három férfiból kettőnek nem jelentett semmit csak egy trófea lett volna a csaj. És ott a harmadik férfi aki szeretett hiányos de jólelkű és elkezdett érezni komolyan a lány iránt, így minden személyes kontaktus nélkül. De a lány vele is megszakítja a netes kapcsolatot. A férfi indok hiányában tovább keresi, erre ő lesz zaklatónak nevezve.

Milyen lány ez de komolyan? Pont azzal szemét aki "szereti".

2015. máj. 23. 13:21
1 2
 1/16 RRR ***** válasza:
79%

lelki toprongy

mégis mi lenne??

2015. máj. 23. 13:24
 2/16 Interferencia ***** válasza:
Álomnő!
2015. máj. 23. 13:29
 3/16 A kérdező kommentje:
jah álom... mert nem lehet a közelébe jutni.
2015. máj. 23. 13:30
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem vicces... :D de a gyógyszert nem sajnálnám tőle
2015. máj. 23. 13:32
 5/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Most erre nincs mit mondani,játszott veled is,meg másokkal is.Jártam már én is így,meg sokan.Volt olyan férfi,akibe teljesen beleszerettem,az őrületig,aztán a mai napig nem szólunk egymáshoz,miatta.Pedig én tudtam volna értékelni őt,nem vágytam másra,csak hogy észrevegye,mennyire szeretem.Nem kellettem,de helyettem mindig vannak plázacicák,akik kidobják,ő meg vállat von,és jön a következő,akit megint ő b..sz át.Ez sajnos ilyen sport...

Az ilyen nem méltó arra,hogy keresd,úgyis te leszel a végén a hülye meg a szar.Annyit érsz el vele,hogy mindenki kiröhög,főleg ő maga.Szóval máshogy nem segíthetsz a nyomorodon,csak ha tényleg elfelejted valahogy.

2015. máj. 23. 13:38
 6/16 A kérdező kommentje:
De 2 éve nem megy! Próbáltam más lányokkal, de senki se olyan! :( Mármint sok jó tulajdonsága is van.
2015. máj. 23. 13:44
 7/16 anonim ***** válasza:
Én férfiben hallottam ilyenről:D
2015. máj. 23. 13:47
 8/16 anonim ***** válasza:
Te egy illúziót szeretsz,és nem őt.Átvert,megalázott,emiatt nyilván haragszol még rá,és benned van a tüske,így hát nem is őt szereted valójában,hanem azt,akinek te elképzelted.Két év után betegség,hogy még mindig szerelmet hazudsz magadnak.Ideje lenne továbblépni.Persze tudom én,milyen nehéz,nekem is nehezen megy nyolc hónap után,de örökké nem lehetsz lelkibeteg olyan ember miatt,aki nem érdemli meg!
2015. máj. 23. 13:49
 9/16 anonim ***** válasza:
büdis qrva
2015. máj. 23. 14:02
 10/16 A kérdező kommentje:
Igen egy álomképet kergetek! De nem-nem haragszom rá, csak szomorú vagyok hogy mindent beleadtam és akkor se kellek neki.
2015. máj. 23. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!