Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen lány az ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lány az ilyen?

Figyelt kérdés

Hazudik az életkoráról, szinte mindenről. Úgy ismerkedik három vagy több férfival egyszerre hogy közben azok nem tudnak egymásról és mindegyiknek azt mondja csak ő érdekli. Végül egyikkel se jut el a személyes találkozóig. Mondjuk úgy a példa kedvéért a három férfiból kettőnek nem jelentett semmit csak egy trófea lett volna a csaj. És ott a harmadik férfi aki szeretett hiányos de jólelkű és elkezdett érezni komolyan a lány iránt, így minden személyes kontaktus nélkül. De a lány vele is megszakítja a netes kapcsolatot. A férfi indok hiányában tovább keresi, erre ő lesz zaklatónak nevezve.

Milyen lány ez de komolyan? Pont azzal szemét aki "szereti".

2015. máj. 23. 13:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hazug, aljas és valószínűleg csak figyelemre vágyik

azt meg pont lesz*rja, hogy ezzel megbánthat mást

2015. máj. 23. 14:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Milyen lány? Átlagos... :D
2015. máj. 23. 16:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Mind szép és jó kommenteket adtok, de én olvastam a pasi másik kérdését is, abból tisztán kijön, hogy a nőt zaklatta, a rokonain, kollégáin keresztül próbálta elérni, miután a lány faképnél hagyta. Nem hinném, hogy egy netes ismerkedés után jogos lenne a lányt ringyónak nevezni, sem pedig azt nem gondolom, hogy neten nem beszélgethetne több emberrel is. Amíg személyes találkozó nincs, addig beszélgetni lehet.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..

2015. máj. 23. 16:23
 14/16 A kérdező kommentje:
A linkelt kérdés nem az enyém. És nem ad megnyugvást hogy másnak is volt ilyen gondja.
2015. máj. 23. 16:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Furán hasonló a két kérdés és a probléma... és messziről jött ember...
2015. máj. 23. 18:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen most én is elolvastam. Úgy látszik divat a lányoknál a rajongó gyűjtés. Aztán azok leszarása.
2015. máj. 23. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!