Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, ti partyban ismertétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti partyban ismertétek meg a pasitokat?

Figyelt kérdés

Hol ismertétek meg párotokat, és hogy történt?

Kíváncsiság ;)

2010. febr. 25. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát mi egy buli alkalmából ismerkedtünk össze. Volt egy közös ismerős, aki által ez így történt (még nyáron). De akkor még nem volt semmi. Aztán ősszel megint összefutottunk egy buliban és akkor együtt is mentünk tovább egy másik szórakozóhelyre, ahol végülis "összejöttünk". De persze "hivatalosan" csak pár héttel később (többszörös randizás után) kérte meg, hogy járjunk:) Ennek immár 2 éve és 3 hónapja:)

18L

2010. febr. 25. 19:19
 2/8 anonim ***** válasza:
mi szintén közös ismerős által találkoztunk egy házibuliban, aztán egyszer buliban, majd néha egy társaságban voltunk, kb egykét alkalommal. aztán szilveszteri bulin összegabalyodtunk, immár másodszor... rá 10 napra már jártunk, és azóta is...^^ több mint egy éve^^
2010. febr. 25. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
fiu vagyok de az összes nőmet partyban találtam meg.
2010. febr. 25. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem partyban,hanem buliban,szép magyar szó,tudod.Megláttam,és megtetszett,de akkor még nem volt semmi.A barátnőm játszotta a kerítőt,ő érdeklődte meg a sráctól,tetszem-e neki,mert Vele is jóban volt.Aztán igent mondott,és randiztunk,majd a második randin elcsattant az első csók.Azóta boldog pár vagyunk,ennek már öt éve.
2010. febr. 25. 19:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is házibuliban ismertem meg a páromat.A bátyámon keresztül....és rá 1-2 hónapjára összejöttünk!Ennek már 5éve és 2 hónapja!

21/L és 24/F

2010. febr. 25. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
igen
2010. febr. 25. 19:45
 7/8 anonim ***** válasza:
nem
2010. febr. 25. 20:45
 8/8 anonim válasza:
én pont hányás közben találtam rá az igazira xD 22F
2010. márc. 1. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!