Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előfordul olyan az életben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordul olyan az életben, hogy egy lány nemet mond egy srácnak, aztán idővel ez megváltozik, és összejönnek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, egy egyetemre járnak, ahol rendszeresen találkoznak.
2015. máj. 23. 11:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen találkozni akartam vele kettesben, elhívni valahová. De ennek már több hónapja.
2015. máj. 23. 12:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva szerintem is csak minimális az esélye, de mivel az érzelmek folyton változnak, így bármi megtörténhet. Amúgy meg tényleg próbálj beszélni vele, mert ez így elég zavaros dolog az ő részéről. Ne éld bele magad abba, hogy akar tőled valamit, bár nyilván szeretnéd ezt hinni. Kérdezd meg, hogy ő mit akar, és tisztázd magadban, hogy te mit akarsz, elfogadnád-e a szimpla barátságot/haverságot. Ha nem, akkor szerintem inkább próbáld őt kerülni, amennyire lehet, csak hát ez egyetemen nem annyira egyszerű.
2015. máj. 23. 12:39
 13/19 anonim ***** válasza:

Most elképzeltem, hogy egyik szaktársam elhív randizni, elég egyértelműek a szándékaim, és én nemet mondok neki.

Ha tetszik, ha nem, attól még kedvesebb lennék hozzá, mint korábban, akár tudat alatt is, mert őszintén sajnálnám, hogy megbántottam, és ezzel próbálnám kompenzálni- még ha amúgy, logikusan végiggondolva, ezzel pont, hogy rontok a helyzeten.

De lehet, hogy egy újabb próbát megér a dolog.

Tulajdonképpen én a páromnak elsőre nemet mondtam. Mikor megismerkedtünk egy partin, nekem volt barátom, nem állt szándékomban sem megcsalni sem elhagyni. Azt hittem, ez a vonzalom részemről csak annak szól, hogy tetszem valakinek, aki más, mint a barátom, és ezt valahogy így dolgoztam fel lélekben. Hát, miután elköszöntünk, akkor is csak rá tudtam gondolni. Nem sokáig volt már utána barátom, és azután, mivel először azért elég határozottan visszautasítottam, én léptem a jelenleg már vőlegényem felé. Szóval nem lehetetlen a dolog, de csak akkor, hogy ha vannak ott más érzések is, nem csak sajnálat vagy egyszerű kedvelés.

2015. máj. 23. 13:14
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2015. máj. 23. 13:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen, én például nemet mondtam, amikor még mással jártam. De később megkerestem, és összejöttünk. Ma meg már a férjem. :) 28n
2015. máj. 23. 13:53
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát ő egyedülálló...
2015. máj. 23. 16:06
 17/19 anonim ***** válasza:

Mintha rólam írnád a kérdést.

Járni akart velem egy srác, akivel én akkor nem (nem a srác miatt, hanem akkor olyan mélyen voltam érzelmileg egym ásik pasi miatt, hogy nem ment volna egy kapcsolat)

A srác különben imádnivaló, és ezerszer megbántam már hogy ezt etttem vele, nagyon rosszul esett neki, hogy visszautasítottam, talán fel sem fogta hoyg miért, mert magát hibáztatta.

..

Most ha lehetne, simán járnék vele, egyszerűen ahogy néz, amilyen ember, nem kellene jobb nála. :) De ezt én csesztem el.

2015. máj. 24. 09:23
 18/19 Interferencia ***** válasza:
17: Te meg miért nem próbálkozol a srácnál?
2015. máj. 24. 09:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Már van barátnője. Nem rontom el a kapcsolatát.
2015. máj. 24. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!