Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondott ilyeneket?
Párszor találkoztam egy sráccal, mert elhívott,hogy meg szeretne ismerni,mondom barátokra mindig lehet szükség,miért is ne? De a legutóbb azt kérdezte,hogy mélyebb szintre lépnék-e vele? Nem tudtam mire vélni. Utána neten kérdezett rá,hogy már tudom a "szándékát" így is találkozunk-e?
Mit csináljak?
ő többet akar barátságnál
ha te is, menj el vele randira, de ha nem, akkor mondd meg neki az igazat
"Szintet lépne", tehát a barátságból kapcsolatot szeretne.
Úgy néz ki, hogy rajtad áll vagy bukik minden!
Mit csinálj? Hát azt neked kell tudnod/érezned, hogy mit akarsz a sráctól. Ha nem tetszik, akkor mondd meg neki nyiltan, hogy maradjatok csak barátok. Ami nem fog müködni, mert ő már elkezdett irántad érezni valamit.
4: miért ne gondolhatott barátságra? Bár nehezen hiszek a fiú-lány barátságban, egy ideig eltarthat, amíg az egyik fél nem gondolja meg magát és úgyis meggondolja. Vagy a másik fél dobja, mert szerzett egy komolyabb barátot/barátnőt. Épp az a jó, hogy a kérdező kijelentette, hogy barátokra mindig szükség lehet, főleg, ha ezt akkor meg is mondta a fiúnak. Én úgy vagyok a fiú-lány barátsággal, hogy inkább nem megyek bele, mert magamból kiindulva, nem hiszem, hogy sokáig tudnék a fiúr haverként nézni vagy a fiú rám havernőként. Viszont a barátnőzést már unom... Vhol a középút kellene, de egyenlőre nem találom. :(
5: azért emelte ki, hogy hátha több válasz lesz, mert érdeklik a vélemények.
kérdező: igen, lehet, már az elején sem csak haverkodást keresett nálad, hanem szimplán kíváncsi volt, hogy milyen vagy semleges környezetben. Tényleg döntsd el, hogy lehetne-e több, mint barátság kettőtök között, tetszik-e a fiú közelebbi kapcsolatra is, de tényleg ne áltasd, mert az nem jó. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!