Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívhatnám el őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívhatnám el őt?

Figyelt kérdés
Van egy lány, már régóta ismerjük egymást, igazából mst az elmúlt 1 hónapban beszélgettem vele jobban, megbízik bennem, sokszor mellém ült a buszon, elmondta hogy miért csalódott abban a srácban aki akart vele járni ( csak 'arra" kellett neki ) de én szeretem őt, és nemtudom mit szólna ha elhívnám őt valahova? mivel ő egy elég csinos lány, elég sok srácnak bejön, de tdja hogy soknak csak arra kell, most nincs pasija, szóval hogy hívhatnám el őt? nem akarom hogy egy átlagos elhívásnak tűnjön mert lehet már elég sokan elhívták és csak úgy venné hogy megint csak egy srác aki elakar hívni, hanem érezze, hogy szeretem őt stb...
2010. febr. 25. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Csókold kézen (ennyit csak megtehetsz, ha a virágot túlzásnak tartod), és ne nagyon beszélj vele a szexről.
2010. febr. 25. 17:38
 2/2 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk mindketten ezt kifelejtettem, szexről nem beszélünk, kézcsókot meg nemtudom hogy venné: P
2010. febr. 25. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!