Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan férfival, aki azt vallja, hogy van olyan, amikor a nő megérdemel egy pofont? Ti mit gondoltok erről a témáról? És lehet, hogy csak a szája nagy, vagy tényleg meg is tenné?
Nem.
Egyébként érdekes, nincs olyan alkalom, amikor a pasi érdemli meg a pofont? De nem tőlem, hanem hívhatok egy pasit, aki pont annyival üt erősebbet a kedvesnél, mint a kedves nálam.
Dettó, mint a 11-es...
Megcsalás, vita ide vagy oda, tisztelni kell a másikat annyira, hogy ne engedjünk meg magunknak egy pofont se! Ilyen helyzetben érthető, hogy elborul az ember agya, de tudni kell kontrolálni magát azt hiszem...
Érdekes, hogy lepontoztak...gondolom nem ismeritek azt az érzést, amikor a saját apátok nyers dühe lecsap rátok, védtelen kisgyerekként, csak mert sírva véded az anyádat és könyörögsz, hogy ne bántsa. Amikor látod a szemében az elborult elméjét, és szarrá ver. Amikor minden nap félve mész haza az iskolából, mert minden nap ugyanez éveken át.
16 évig éltem olyan terrorban, hogy 20 évesen lelki nyomorék lettem, nem tudok normális kapcsolatot kialakítani férfiakkal, mert ösztönös félelem van bennem. Ha egyszer mégis sikerül valakinek elérnie nálam, hogy ne féljek tőle, és megtudjak benne bízni, hadd ne kelljen már pofonokat tűrnöm...
Mi az,hogy megérdemli?:D
Ilyen pasi nekem nem kellene,csak egyszer ütne meg,többet nem látna.Az ilyen férfi ezt nem hangsúlyozza ki csak később derül ki róla,hogy mekkora egy állat.
68%-os, te már sokkal radikálisabb példákat hoztál fel a válaszaidban.
A kérdés nem úgy szól, "Összejönnétek olyan pasival aki dühből vagy részegen rendszeresen összever?".
Nem kellene ennyire túldramatizálni a dolgokat, igenis van olyan amikor egy nő annyira hisztizik vagy őrjöng a semmiért, hogy ott a szép szó annyi mint falra hányt borsó, csak egy pofon vagy hideg víz segíthet.
Én azt írtam, hogy tudok olyan okot, ami megérdemelné...
de szerintem a megcsalás nem ide tartozik.
Egy nő akkor érdemel egy pofont, amikor egy bármelyik másik ember is. Ha másokat bánt, kínoz, megaláz...a megcsalás valóban megalázó, de egyben egy kapcsolat jóságának a mutatója is, így azt inkább kettőjük ügyének tekinteném.
Kiemelni egyébként ismerkedéskor nem kéne, hogy megütne egy nőt, nem annyira jó szöveg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!