Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Lehet pont le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Lehet pont le se sz-r? 20L

Figyelt kérdés

Szóval. Van pár fiú, akik szinte minden egyes alkalommal úgy bámulnak, hogy a szemük majd kiesik. Feltűnően, szemtelenül végigmérnek és köszönnek. Ha a szemükbe nézek, simán tartják a szemkontaktust.

Illetve van egy srác, aki velük egyidős. Mindig köszön nekem feltűnt egy ideje, bármikor meglát, összefutunk. Finoman megnéz, olykor a pillantását is rajtam felejti, de az arcomon. Igaz olyan is volt, hogy félszemmel végigmért, de szolidan, félénken.

Tegnap jött velem szembe a folyosón. Direkt a szemébe néztem, de épp csak rám nézett, olyan félve, bár beszélgetett egy sráccal. Máskor mindig odaköszön hangosan, méghozzá az utcán, most nem, bár aznap már találkoztam vele, csak hirtelen nem ismert meg szerintem, mert máskor gyalogosan vagyok. Fogalmazzunk úgy, későn vett észre, későn esett le neki, hogy én vagyok az.

Ma csak azt vettem észre, hogy előttem áll. Nem hozzám jött oda, de olyan hirtelen történt, hogy csak pislogtam, hogy került közénk?!

Ránéztem párszor, de ő szinte lesütött szemmel járt s kelt körülöttem. Rá-rá pislantottam párszor, de én se mertem stírölni. De ő szinte mindig másfelé nézett. Érdekes volt, mert keresett valamit, de nagyon nem találta, sokáig tökölt vele. Mintha zavarban lett volna kicsit, de lehet csak totál benéztem az egészet és pont le se szar.

Amúgy facebookon visszajelölt. Azóta lett egy kicsit visszafogottabb, vagy csak az összefutások voltak sikertelenek és mi pedig figyelmetlenek, mióta visszajelölt.

Szóval miért van az, hogy egyesek 'pofátlanul' mernek bámulni, ő meg csak finoman? Lehet ő nem is nézett igazából? Benéztem? 3 évvel fiatalabb amúgy.

2015. máj. 21. 19:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha ennyien néznek, nem lehetsz csúnya lány. Ő csupán félénk. Ennyi. Nem kell akkora dobra verni, én sem szoktam feltűnően bámulni lányokat, mert szerintem elég nagy bunkóság, bármennyire is szép. Konditeremben elég nagy kihívás, főleg egy bizonyos lánynál, de próbálkozom, szóval.. a történet ennyivel magyarázható.
2015. máj. 21. 19:26
 2/15 anonim ***** válasza:
tini kategória, rossz helyre írtad.
2015. máj. 21. 19:26
 3/15 A kérdező kommentje:

Igen, csak nem szeretném, hogy majd az legyen, nagyon benéztem, kár volt belegondolni bármit is stb...

20 évesen bőven kinőttem a tini kategóriát.

2015. máj. 21. 19:32
 4/15 anonim ***** válasza:
63%
agyilag nem nőtted ki
2015. máj. 21. 19:34
 5/15 anonim ***** válasza:
Csak a jelentőségteljes pillantástól pirul el,jön zavarba az ember.
2015. máj. 21. 19:36
 6/15 A kérdező kommentje:

#4 Ne strapáld magad, mert gáz vagy. Azt kérdezek, amit csak akarok, ha teszik, ha nem neked. :)

#5 Értem.

2015. máj. 21. 19:43
 7/15 anonim ***** válasza:
ha egy iskolába jártok és ő 3 évvel fiatalabb, akkor nyilván gimiről beszélünk, nem egyetemről, mivel egy 17 éves srác nem jár egyetemre... úgyhogy bukta. tinikategóriába tedd fel.
2015. máj. 21. 20:16
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem járunk egy intézménybe. Hol látsz te ilyesmit?
2015. máj. 21. 20:21
 9/15 anonim ***** válasza:
Teljesen mind1, 25 alatt kb tini kategória. Akkor meg főleg az, ha facebookos ide-oda jelölgetés van a storiban.
2015. máj. 21. 20:52
 10/15 A kérdező kommentje:
Te vagy tini, hogy itt hisztizel és feleslegesen pörögsz, vedd már észre. Csak megemlítettem, hogy bejelöltem és kész. OMG. Nőj már fel, Mr(Ms). Felnőtt.
2015. máj. 21. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!