Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már randin "úristen mit keresek itt pont vele" érzésed?
Figyelt kérdés
Nekem már előre van "úristen mit fogok keresni majd ott pont vele" érzés. 20/F2014. okt. 10. 13:58
1/5 anonim válasza:
nekem mindig is volt, valahogy nekem a randi nélküli kapcsolatok jöttek be
2/5 fahéjas Alien válasza:
Ha így állsz hozzá ne csodálkozz rajta.
5/5 anonim válasza:
Nekem ilyen netes ismerkedésnél volt ilyen, az első randinál. Nemcsak a kinézete volt más, mint a képen, hanem a személyisége is taszító volt, ahogy sétált felém akkor jött ez az érzés. Ennek ellenére adtam neki egy esélyt és két hét se telt el és még ő dobott az előző csajáért. Szóval jobb odafigyelni az előérzeteinkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!