Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy egy 19 éves lányt nem engedik a szülei randizni?

Figyelt kérdés
Van több testvérem, de egyikőjük sem randizott még, meg a szüleim úgy kezelik ezt, mintha ez valami nagyon rossz dolog lenne, hogy el szeretnék menni sétálni egy fiúval. Buliba sem mehetek, sőt, sulin kívül máshova se nagyon, még barátnőkkel is hébe-hóba engednek el, pedig a tanulás is remekül megy. Érdekes, hogy kocsival kiengednek az útra a sok örült közé, viszont egy fiúval nem találkozhatok, holott 99%, hogy nem fog bántani, meg semmi bajom nem lesz, nem is idősebb nálam, csak 2 évvel. Ha 30 évesen családot akarok, azt is megtiltják majd, vagy mi?
2015. máj. 21. 18:33
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
őrült*
2015. máj. 21. 18:34
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem káros dolog. De amúgy 18 elmúltál, arra mész amerre akarsz.
2015. máj. 21. 18:36
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
rólad az a véleményem hogy sajnállak most kéne bulizzál ffiakkal ismerkednek amit a szüleidről gondolok azt inkább nem írok le......
2015. máj. 21. 18:37
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
A szülők betegek, a lány pedig képtelen a sarkára állni.
2015. máj. 21. 18:38
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Elmúltál 18, oda mész ahová tetszik. Ha otthon élsz, jó ha beleadsz a kiadásokba, és akkor végképp nincs beleszólásuk. Én speciel anno hasonló okokból elkezdtem hazudni. "barátnőimmel megyek el, az egyiknél alszom, matekkorrepetálás, táncpróba,tovább kell a suliban maradni stb" közben pedig pasival voltam. Egyszer se buktam le. Nem a legjobb megoldás, de nem volt kedvem a kioktatást hallgatni. Kb 23 voltam amikor simán megmondtam, hogy randim lesz. Akkor már nem foglalkoztak vele, csak meglepődés volt:)
2015. máj. 21. 18:41
 6/18 anonim ***** válasza:
34%
Azt, hogy a csaj eléggé életképtelen lehet, ha még mindig hagyja, hogy a szülei dirigáljanak neki.
2015. máj. 21. 18:42
 7/18 A kérdező kommentje:
próbáltam már számtalanszor beszélni velük, de csak egyre rosszabb, még azt is megcsinálnák, hogy bezárnak a szobámba egész nyárra, csak hogy otthon legyek.. nem tudok elköltözni, mert még egyetemre járok, pénzem sincs, mert tanulnom kell, nem engednek dolgozni. jó, örülök, hogy járhatok egyetemre, de nem ilyen áron, hogy a 4 fal közé legyek bezárva 25 éves koromig, amíg nem lesz munkám és pénzem elköltözni. azon kívül, hogy 'fogom magam és akkor igenis most elmegyek xy-nal ide és ide, estére jövök' nem tudok mást, de ha ezt megcsinálom, telefonom is elvennék, mint egy 10 évesnek. nagynéném szerint sem normális, hogy ki sem engednek minket a házból.
2015. máj. 21. 18:47
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Erélyesebbnek kellene lenned, megmondani a szüleidnek, hogy igenis felnőtt vagy, titeket sem a gólya hozott, a szüleid is randizgattak, szóval ideje lenne, hogy engedjenek egy kicsit élni. Mondd meg nekik, hogy valószínűleg ők sem akarják, hogy a tiltásuk miatt titokban randizgass, és hazugságokra kényszerülj.
2015. máj. 21. 18:53
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Én anno megmondtam anyámnak, hogy már nagykorú vagyok, haza se vitethet a rendőrökkel, tehát azt csinálok, amit akarok, és úgyis megcsinálom, ha akarom. Csak ő jár jobban, ha enged, mert legalább tudja, hogy kivel és hol vagyok, ha meg kiszökök, akkor akár meg is késelhetnek éjszaka egyedül az utcán, neki fogalma se lesz róla, mi történt, amíg nem kopog a rendőr. Ismert már annyira, hogy tudta, tényleg megcsinálom, amit akarok, és rájött, hogy tényleg jobb, ha enged. Neked is hasonlót javaslok, keményen, de azért ne ilyen durván. :)
2015. máj. 21. 19:16
 10/18 anonim ***** válasza:
Nagyszülőkhöz nem tudsz elköltözni? Vagy nagynénédhez?
2015. máj. 21. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!