Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok hátrány lenne ha egy fiúnak nem egyformák a szemei?
Hát kicsit meglep hogy ilyen pozitívan állnak hozzá
igazából rosszindulatú megjegyzésekre is számítottam.
A színbeli eltérés tekinthető szexepilnek is. Nézz meg pár David Bowie fényképet, neki állítólag egy baleset miatt eltérő a két szeme, és sokan imádják ezt. A feleségem két szemének is eltér valamennyire a színe, és szép így.
Ha méret vagy elhelyezkedés eltérés van a két szem között az már tud problémás lenni. De talán megfelelő frizurával lehet kompenzálni, vagy elterelni a figyelmet róla.
Nekem egyik pupillám kétszer akkora mint a másik.
Mondjuk kb. olyan szép szemeim vannak mint egy sült halnak.
Hát azért nem mindegy, mire gondolsz, kedves kérdező. A bátyám egyik szeme zöld, a másik barna. Mindenki bámulja.)) amúgy nagyon látványos, jó értelemben.
De van egy ismerősöm, akinek üveg szeme van. Én megszoktam, mert gyakran találkoztunk és sok ideig, de többeknek nagyon kínos és zavaró vele beszélni.
Szerintem is, inkább pozitívum :)
Különleges! :D
Érdekes hogy sokaknál pozitívum, én valahogy nem tartom
annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!