Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, ti hogy reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Egyik vásárlómmal mindig nagyon összemosolygunk de sosem beszéltünk még mert mindig mindketten zavarban vagyunk és igazából lehetőség sincs, mert mások is vannak ott. Igy arra gondoltam legközelebb a nyugtára írom a számom és odaadom neki.

Ti hogy reagálnátok? Nem túl "rámenős"? Elég egyértelmű lenne?

2015. máj. 18. 00:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Zavarban vannak,azért mosolyognak :D
2015. máj. 18. 00:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem Tesco, nem szexshop, csak egy egyszerű élelmiszerüzlet :) szorítsatok, nehogy kiderüljön hogy kapcsolatban van vagy ilyesmi.. :)
2015. máj. 18. 01:08
 13/16 opened paradise ***** válasza:

Az se én vagyok akkor :/

Hajrá :)

2015. máj. 18. 01:10
 14/16 Ocala ***** válasza:

Én ugyanezt tervezem, csak pont a forditott eset,ergó csaj a kiszemelt :)

21/F

2015. máj. 18. 02:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Én a vásárló szemszögéből egy hasonló dolgot éltem meg...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__659..

Én általában mosolygok, főleg olyan emberekre akikkel sokszor találkozom egy nap...ne csak az unott fapofát lássák, legyen egy kicsit jobb kedvük...

Ha a srác helyében lennék és kapnék egy ilyen blokkot onnantól feszélyezve érezném magam fizetéskor...mert egyértelműen azt jelentené, hogy a lány akar valamit, de nekem pl barátnőm van, szóval ezért is esélytelen a dolog...

Nem rossz ötlet, mert lehet bejöhet, csak van kockázata, hogy mégsem lesz happy end...

2015. máj. 18. 07:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon örülnék neki,főleg ha kölcsönös a szimpátia.Úgyhogy hajrá ;)
2015. máj. 18. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!