Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
Egyik vásárlómmal mindig nagyon összemosolygunk de sosem beszéltünk még mert mindig mindketten zavarban vagyunk és igazából lehetőség sincs, mert mások is vannak ott. Igy arra gondoltam legközelebb a nyugtára írom a számom és odaadom neki.
Ti hogy reagálnátok? Nem túl "rámenős"? Elég egyértelmű lenne?
2015. máj. 18. 00:29
1/16 opened paradise válasza:
Földhöz verném a seggem örömömben.
Tesco?
2/16 anonim válasza:
Ne bonyolítsd túl ajánlat :D vagy él vele vagy nem... Nem rámenős
3/16 anonim válasza:
Hát bizony kiugranék a bőrömből, főleg mivel kölcsönös a szimpátia.
4/16 Interferencia válasza:
Amilyen ügyes vagyok, le se esne, hogy az egy telefonszám. :D
5/16 A kérdező kommentje:
De most komolyan.. Ugy izgulok :)
2015. máj. 18. 00:45
6/16 anonim válasza:
Írd rá nyugodtan,nem vesztesz semmit.
8/16 opened paradise válasza:
Én is ezt mondom,úgyhogy komolyan:
Tesco?
10/16 opened paradise válasza:
Ott nem mosolyogsz az eladóra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!