Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit vegyek fel a randinkra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek fel a randinkra?

Figyelt kérdés
Filmet fogunk nézni, gondolom veszek valami kellemes illatú parfümmöt.Még mit csináljak,mit vegyek fel?Jah meg viszek valami nasit,mi legyen az?
2010. febr. 24. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
hát, óvszert azt majd vegyél fel. Nasinak meg ne chipset, az zsíros. Sóspálcát, vagy valami ilyet.:)
2010. febr. 24. 20:13
 2/4 A kérdező kommentje:
lány vagyok:) de szexet nem akarok még 17L
2010. febr. 24. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia. (Nem tudom,hogy milyen az öltözködési stílusod??!) Én farmernacit vennék fel és vmilyen nem túl kihívó felsőt, de ha épp nőiesebb ruha párti vagy, akkor valami nagyobb kivágású felsőt.

Szerintem az ilyen randinál fontos szempont a kényelmes ruha is.... :)

Amúgy meg vihetsz pl. pattogatott kukoricát, vagy valamilyen sós dolgot , akár te is süthetsz pogácsát....

2010. febr. 24. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:

ja mindenképpen kombinált a kényelmest nőiessel.

egy farmer meg egy feszülős top mondjuk bőven megteszi.

kajailag tökmindegy szinte, nemkell 7fogásos vacsora, popcorn esetleg nachos, ilyesmik.:D

csak azért figyelj arra közben hogy ne úgy egyél mint egy disznó, meg ilyesmik.:D

2010. febr. 24. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!