Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legrémisztőbe élményetek randi közben?
Hát mondjuk az is attol függ hogy ki kezdi el ruhán keresztül hozzáddörzsölni... :D
Én még csak jó pasikkal éltem át ezt a helyzetet.. és nekem annyi volt a rémísztő inkább h volt közöttünk ruha..:D
Nekem is volt ilyesmi sztorim.. 15 voltam, olaszországban nyaraltunk, és egy atomhelyes magyar focicsapattal találkoztunk a parton, most nem idézek filmböl meg semmi.. visszagondolva tényleg olyan, de ezt nővéremmel éltük át együtt.. tehát pancsi meg minden.. és a fiú hívtak röplabdázni stb.. mi teermészetesen mentünk..jó volt, elhívtak minket focimeccset nézni estére az egyik alattunk levő étterembe meg vacsizni. Elkéreckedtünk h lemehetünk-e.. Elengedtek,lementünk. Soha nem voltam az a félős típus.. azt hiszem 10ig voltunk elengedve, a lényg az hogy a hazaérési idő előtt kb fél órával a leghelyesebb fiú elhívott egy tengerparti sétára..Mit veszíthetek?:ő elmentem vele.. hát mit veszíthetek, mit nem? majdnem a szüzességembe került.. mert a csávó egyfolytába azt hajtogatta hogy nagyon romantikus lenne a tengerparton elveszíteni.. nem is akartam ott.. nem is így képzeltem el de sztem egy pettingbe benne lettem volna magamat ismerve.. ésss jött a part felügyelő vagy kicsoda aki elzavart bennünket.. ez inkább vicces mint rémísztő.a legvadabb az volt hogy már ugye hazafele menet volt. és nővérem sehol nem talált... hivogattak én meg kinyomtam mert már állítólag nem messze voltunk.. mire odaértünk már vártak minket.. és kiabálás volt h csak 10ig voltunk elengedve..
Kérdező, ritka nagy seggel hozott össze a balsors...
Komolyan mondom, ezek miatt az épeszű férfiakban - mint pl én - sem bíznak a nők, és egy-egy ilyen élmény után nincs is mit csodálkoznom rajta, amennyi ilyen történetet hallottam már. Emiatt nekem is erősen kell néha gondolkodnom, hogyan kerüljek ki olyan helyzeteket/mondatokat, amik mögött természetesen nincs semmi rossz/hátsó szándék, de ha egy rossz élmény tükrében nézzük, akkor hangozhat furán. B*ssz* seggbe egy talicska aprómajom az ilyen hülyéket! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!