Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok / nők, mi a véleményetek a szakállról?
Figyelt kérdés
Körszakál, George Michael-es jellegű
24F
2015. máj. 15. 01:16
11/21 anonim válasza:
... potencionálisan számbavehető csajok számát. :-D
12/21 anonim válasza:
A szakáll béna, Jávor Pál bajusz a tuti.
13/21 anonim válasza:
A nők valami magukhoz hasonló csupasz valakit akarnak csinálni a férfiből. Van nő aki persze azért szereti ha egy kis szőr van de szakáll már ne. Egy férfi a hormonjai által férfi. A hormonok miatt sokkal szőrösebbek a férfiak. Én mér 30 fölötti férfi vagyok. 90cm-es magassággal. Még a hátam is szőrös. A szakállam is fekete. És képzeljék el a hölgyek minő szörnyűség még a fenekem is!De annyira, hogy inkább hajszáríróval szárítkozom fürdés után mert a törölköző nem elég annyira felszívja a vizet a sok szőr. Most kezdjem el gyantáztatni a seggem meg a hátam vagy nyírjam a mellszőrzetem mert nem látszik a bimbóm? Tisztelt hölgyek, nincs túl sok igényetek egy férfivel szemben?
14/21 anonim válasza:
Elnézést elírtam az előbb 190cm magasságot.
17/21 anonim válasza:
szakáll és szakáll között is van különbség.
A kérdésben szereplő fujj. (bocs)
A 30 centi hosszú befont is fujj.
Viszont egy 2-3 centi hosszúságú, karbantartott (nyilván, ahhoz, hogy 2-3 centis maradjon kell is a karbantartás) nagyon szexis külsőt adhat egy férfinek.
Igénytelennek meg csak akkor nevezhető, ha koszos, kócos, hosszúra hagyott, és a teljes étlap rajta van.
18/21 anonim válasza:
2. Vagyok. Nekem csak a szakáll nem jön be, máshol nem baj ha szőrös egy pasi, én párom is a mellkasát, hasát csak nyáron borotválja, és az úgy rendben is van. De nálam akkoris a babaarc a nyerő. 28n
19/21 anonim válasza:
Hát addig tetszett, hogy körszakkál, de mikor leírtad, hogy George Michael... :D Félretéve a viccet én nagyon szeretem a szakállt. 27 vagyok.
20/21 Adri+ válasza:
Nincs gond a szakállal. Azzal sokkal inkább, hogy a mai spinék playgirlöket akarnak csinálni a pasikból. Döntsék el, vagy 5 hónapossal babáznak, vagy rendesen randiznak. Meg nem támasztanának ufóképűekre igényt. Beképzeltség, önteltség, torz világ és önkép van a legtöbb csitri spiné agyába.Az a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!