Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok / nők, mi a véleményete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok / nők, mi a véleményetek a szakállról?

Figyelt kérdés

Körszakál, George Michael-es jellegű

24F

2015. máj. 15. 01:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
George Michael-nek jól áll.
2015. máj. 15. 01:17
 2/21 anonim ***** válasza:
Nem jön be, sőt nálam kizáró ok, párommal is amikor összejöttem, megkértem hogy borotválkozzon meg a következő randira.
2015. máj. 15. 01:57
 3/21 anonim válasza:
szokol szakal 123
2015. máj. 15. 02:05
 4/21 anonim ***** válasza:
Nekem csak a szakállasak jönnek be :) Mondjuk én eleve a testszőrrel rendelkező férfiakat csípem, nem a csupasz csigákat :D
2015. máj. 15. 06:50
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Szakáll és a mellkasszőr a nagy gyengéim. 23/N
2015. máj. 15. 07:47
 6/21 anonim ***** válasza:
27%
A testszort szeretem , de a szakallat nem. undorító. Ez nem a csupasz csiga kategória hanem az igénytelenség...
2015. máj. 15. 08:13
 7/21 anonim ***** válasza:

én megmondom nektek csajok őszintén, hogy nem tudok magammal mit kezdeni... ha megborotválkozom ugy nézek ki mint egy 14 éves... ha nem borotválkozom meg akkor ugy mint mondjuk Drakula nagyapja aki csövelésre adta a fejét...

komolyan mondom itt vagyok 23 évesen és nem tudom hogy melyik áll jól nekem :D

2015. máj. 15. 08:15
 8/21 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Az oké, hogy nem szereted, mert nem tetszhet mindenkinek. De miért igénytelenség? Ezt kíváncsiságból kérdezem, nem provokálásból, mert már sok embertől hallottam, és sose értettem a magyarázatát.

2015. máj. 15. 08:16
 9/21 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy nekem korábban nem tetszett a szakáll, viszont a jelenlegi páromnak kifejezetten jobban áll, mintha meg lenne borotválkozva. Férfiasabb, markánsabb tőle az arca, szóval rajta nagyon szeretem. :) És egyáltalán nem igénytelen, szakállvágóval szokta nyírni, szép ápolt.

26/N

2015. máj. 15. 08:26
 10/21 anonim ***** válasza:
Szakállas vagyok úgy kb 16 éves korom óta. Nagyon vegyes, ki hogy áll hozzá. Általában a fiatalabbaknak kevésbé jön be, az idősebbeknek meg inkább. Na meg huszonegykét évesen már nagyobb sikerem volt a 30-40 éves csajok között is (idősebbnek néztem ki), így egy bulihelyen ismerkedésnél megdupláztam a potenciális
2015. máj. 15. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!