Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok / nők, mi a véleményetek a szakállról?
Körszakál, George Michael-es jellegű
24F
én megmondom nektek csajok őszintén, hogy nem tudok magammal mit kezdeni... ha megborotválkozom ugy nézek ki mint egy 14 éves... ha nem borotválkozom meg akkor ugy mint mondjuk Drakula nagyapja aki csövelésre adta a fejét...
komolyan mondom itt vagyok 23 évesen és nem tudom hogy melyik áll jól nekem :D
5-ös vagyok
Az oké, hogy nem szereted, mert nem tetszhet mindenkinek. De miért igénytelenség? Ezt kíváncsiságból kérdezem, nem provokálásból, mert már sok embertől hallottam, és sose értettem a magyarázatát.
Érdekes, hogy nekem korábban nem tetszett a szakáll, viszont a jelenlegi páromnak kifejezetten jobban áll, mintha meg lenne borotválkozva. Férfiasabb, markánsabb tőle az arca, szóval rajta nagyon szeretem. :) És egyáltalán nem igénytelen, szakállvágóval szokta nyírni, szép ápolt.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!