Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek be jön ha a srác metro sexuális?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 15:40
23/32 anonim válasza:
16:15
Az én barátom is ad magára, mégsem olyan, mint egy homokos. A kettő megint nem ugyanaz. Nem kéne olyan srác, aki többet foglalkozik magával mint velem, és buli előtt tovább készül, mint egy menyasszony. És minden tükörben igazgatja a haját, és hanem úgy áll, akkor rinyál. Fúj..belegondolni is rossz.
24/32 anonim válasza:
szerintem sokan azt sem tudják mi az amúgy engem egy bizonyos fokig nem zavar,de ha többel van tükör előtt mint én és állandóan variál az már beteges ezzel nem azt mondom ne legyen igényes a külsejére hanem hogy ne túlozza el
25/32 anonim válasza:
A Sebestyén Balázs is metroszexuális!
26/32 anonim válasza:
Az előbb belinkelt iwiwes pasi jónak számít ? :O
27/32 anonim válasza:
szerinted csúnya?Személyesen ismerem. Bátyám esküvőjén volt a tanú. Am színész!
29/32 anonim válasza:
a metroszexuális nem azt jelenti hogy meleg!!!!!!! a metroszexuálisok heterok, csupán sokat adnak a megjelenésükre, öltözködésükre, stb. van ilyen ismerősöm, akinek enyhén ilyen beütése van, de ezt ő is bevallotta magáról... de jól áll neki :) inkább legyen túl igényes, mint igénytelen szvsz
30/32 anonim válasza:
Nekem is van 2 és mindkettőnek komoly kapcsolata van. Mégcsak nem is emó(k)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!