Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kövérebb lány is lehet szexi és kívánatos?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 15:03
11/25 anonim válasza:
Persze,hogy lehet. Én is kicsit husisabb vagyok és volt már pasim, tartottak már szexinek és kívánatosnak :)
13/25 anonim válasza:
Erre csak annyit kell mondani hogy: az I.osztály mindig párnázott ;)
14/25 anonim válasza:
szerintem nem. egyrészt én se gondolom úgy, másrészt a bőrömön tapasztalom nap mint nap, 172 centi vagyok és 76 kiló, hiába a homokóra alkat, arányosság meg minden, ez már a legtöbb embernek sok. régen csúfoltak, kiröhögtek, most már csak semmibe vesznek. tutira nem gondolja senki, hogy szexi és kívánatos.
15/25 anonim válasza:
Én telt vagyok és soha semmi gondom nem volt a pasizással.Akit akartam mindig megkaptam.Sajnos még néha többet is mint amennyit szerettem volna.Szóval szerintem igen lehet szexi!
16/25 anonim válasza:
Miért kérdező, csak nem vagy zsíros?-)
17/25 anonim válasza:
Már hogyne lehetne,sőt...! Én is tettem már fel ilyen kérdést!25/L
18/25 anonim válasza:
Attól függ. Általánosságban kb 65-70 kg-ig persze, afölött meg akinek direkt ez tetszik.
19/25 anonim válasza:
16:14
mindenki a sajat velemenyet esetleg tapasztalatait irja le te okostojas, az oviba tetszett a duci neni es most veded? teny h jo ha a lanyon pont annyi van h ne zorogjon, de ha mar hullamzik az undorito.mint egy szatyor zsir
20/25 anonim válasza:
16:24 vagyok...és még le is pontoznak emiatt, brühühühühü. :) na megyek elásom magam, erre jó egy kövérebb lány. haha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!