Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én kezdeményezzek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én kezdeményezzek, vagy várjam meg, amíg ő jön oda hozzám?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és megtetszett egy srác (21), aki a Plusban dolgozik. A nagymamámmal oda járunk vásárolni, ezért néha szoktam látni. Ilyenkor szemezünk, keressek egymást a tekintetünkkel, még egymásra is mosolyogtunk. Szokott köszönni is. Szerintetek mit csináljak?
2008. aug. 29. 18:23
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

jajj, úgy félek:D

nagyon gáz lenne, ha visszautasítana:D soha többé nem mennék oda vásárolni:D és ha nem ismer fel a képekről? :S

mostmár komolyan nem tudom, hogy mit csináljak:D

2008. aug. 30. 20:43
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát,sztem nem fogja a bejelölést visszautasitani,mivel én magamból indulok ki,én se szoktam visszautasitani még azt se, akit nem ismerek fel az iwiwen...:D tul nagy szivem van...:) szóval ettől ne félj,sokkal kisebb rizikó mintha odamész hozzá a bev.kp-ban és lesmárolod..:D :D
2008. aug. 30. 22:13
 13/21 A kérdező kommentje:
ez jó:D
2008. aug. 30. 22:46
 14/21 anonim ***** válasza:
Na,bejelölted? Majd ird meg h mi volt! Kiváncsi vagyok...:)
2008. aug. 31. 18:06
 15/21 A kérdező kommentje:
képzeljétek:D rávettem magam, és bejelöltem. azt hittem nem fog megismerni, és elutasít, de nem. írt levelet, hogy "szia, a plusból ismerjük egymást igaz? mintha elég sokszor láttalak volna már, amikor jössz vásárolni... majd írj, szeretek ismerkedni. puszi " gondolhatjátok, hogy megörültem:D válaszoltam is neki, vissza is jelölt, de azóta nem írt... nem tudom most mi van. nem akarok már én írni neki, mert sztem az már nyomulós lenne, hogy én jelöltem be, meg irogatok is neki... lehet, hogy mégsem akar megismerni? vagy akkor miért nem ír? megnéztem, és azóta, mióta válaszoltam, volt fent, úgyhogy még ezt sem lehet ráfogni...
2008. szept. 8. 13:38
 16/21 anonim ***** válasza:
na történt azóta vmi???
2008. szept. 9. 10:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most Ő gyűjt egy kis bátorságot...:)) Jelentkezni fog szerintem, ne keresd!
2008. szept. 9. 14:13
 18/21 A kérdező kommentje:

azóta semmi. remélem igazad van, és majd írni fog :)

majd írok, ha van vmi ;)

2008. szept. 9. 19:13
 19/21 anonim válasza:

Szia!! Nálam is majdnem ez a helyzet!!! Én is félénk vagyok és lány,és nem tudom mit csináljak :S Kérdésem:

[link]

2008. szept. 10. 16:36
 20/21 anonim válasza:
AZ előző válaszoló vagyok..szerintem menj el megint a Plusba és hátha már megszólít! Ha nem,akkor hagyd!
2008. szept. 10. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!