Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én kezdeményezzek, vagy várjam meg, amíg ő jön oda hozzám?
Én mondjuk idősebb vagyok nálad, de én sose kezdeményeztem a fiúknál, megvártam, amig ők közelednek. Nem azért, mert elítélem, de hidd el,hogy a fiúk jobban megbecsülik azt a lányt, akiért egy kicsit "meg kell dolgozni". Azért valahogy "rásegíthetsz" a dologra, hogy egyértelmű legyen neki, hogy nyerő vagy nála, de azért ne legyél könnyű préda.
Remélem, nem haragszik meg senki, de én úgy látom, hogy a mostani fiatal lányok mindig "elébe mennek a dolgoknak", túlságosan kényelmessé téve így a fiúk helyzetét. Ezért nem is kapnak elég megbecsülést, pedig az nagyon fontos mindkét félnek: ő tisztelje benned, hogy nő vagy, és igenis udvaroljon (!), te pedig tiszteld benne, hogy férfi, és hagyd magad elcsábítani - ha megérdemel téged!
Sok sikert! :)
Szia! Sztem várj még pár napot,aztán ha akkor sem megy oda hozzád,akkor menj Te oda. Lehet h tényleg fél vagy ilyesmi. De az is lehet hogy van valakije,sajnos ezt sem lehet kizárni...de ezt csak akkor tudod meg ha már beszélgettek...
Off: kedves 3.válaszoló: nekem is ilyen nézeteim voltak egészen a közelmúltig,mignem beleszerettem egy pasiba,aki már 5 hónapja képtelen odajönni hozzám pedig mi is intenziven szemezünk...hidd el nagyon rossz érzés,folyton csak vágyakozni rá,miközben ott áll előtted és nem lehet a tiéd...:( ezért félretettem a női hiúságomat és odamentem hozzá! És milyen jól tettem! :) Nagyon örült és tök jól el tudtunk dumálni mindenféléről,és azóta is sokkal közvetlenebb velem mint eddig...szóval haladunk...:)
köszönöm szépen a válaszokat!
Én sem vagyok híve annak, hogy a nő kezdeményezzen. Igazából annyira sokat nem látom, mert én a város egyik végében lakom, a mamám meg a másikban. Általában csak kéthetente megyünk oda vásárolni, és akkor sem lehet tudni, hogy bent lesz-e egyáltalán.
Megtaláltam iwiw-en, és az adatlapján az volt, hogy egyedülálló... Arra is gondoltam, hogy egyszerűen bejelölöm ismerősnek, vagy levelet írok neki, de nem tudom, lehet, hogy nem tetszene neki, hogy "nyomoztam utána". Ő az üzletvezető helyettes, úgyhogy azt is el tudom képzelni, hogy a nagy főnök nem mindig van bent, tehát nem feltétlenül akadály az, hogy ott dolgozik, és esetleg meglátná a főnök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!