Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én kezdeményezzek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én kezdeményezzek, vagy várjam meg, amíg ő jön oda hozzám?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és megtetszett egy srác (21), aki a Plusban dolgozik. A nagymamámmal oda járunk vásárolni, ezért néha szoktam látni. Ilyenkor szemezünk, keressek egymást a tekintetünkkel, még egymásra is mosolyogtunk. Szokott köszönni is. Szerintetek mit csináljak?
2008. aug. 29. 18:23
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
bocsánat: keressük
2008. aug. 29. 18:27
 2/21 anonim válasza:
Sztem ketdeményezz, az bejön a srácoknak kulturált formában! Amugymeg nicns vesztenivalo!
2008. aug. 29. 18:44
 3/21 anonim ***** válasza:
kezd el vele dumálni!kérdezd meg h mióta dolgozik itt,szereti-e,meg hasonlók..meséld el neki h te mit szeretnél majd csinálni,meg mondd meg neki h délután nincsen dolgod,és szívesen vennéd,ha eljönne veled fagyizni:)
2008. aug. 29. 18:52
 4/21 anonim ***** válasza:

Én mondjuk idősebb vagyok nálad, de én sose kezdeményeztem a fiúknál, megvártam, amig ők közelednek. Nem azért, mert elítélem, de hidd el,hogy a fiúk jobban megbecsülik azt a lányt, akiért egy kicsit "meg kell dolgozni". Azért valahogy "rásegíthetsz" a dologra, hogy egyértelmű legyen neki, hogy nyerő vagy nála, de azért ne legyél könnyű préda.

Remélem, nem haragszik meg senki, de én úgy látom, hogy a mostani fiatal lányok mindig "elébe mennek a dolgoknak", túlságosan kényelmessé téve így a fiúk helyzetét. Ezért nem is kapnak elég megbecsülést, pedig az nagyon fontos mindkét félnek: ő tisztelje benned, hogy nő vagy, és igenis udvaroljon (!), te pedig tiszteld benne, hogy férfi, és hagyd magad elcsábítani - ha megérdemel téged!

Sok sikert! :)

2008. aug. 29. 21:41
 5/21 anonim ***** válasza:
... mármint hogy ő nyerő nálad.... bocs!
2008. aug. 29. 21:42
 6/21 anonim ***** válasza:
Ott dolgozó nem nagyon kezdhet ki váésárlóval, állását kockáztatná, de ha Te kezdeményezel, az más tészta.
2008. aug. 29. 23:29
 7/21 anonim ***** válasza:
Miért más tészta? Azt is észreveheti a főnöke. Ha akar tőle valamit a fiú, akkor találja meg a módját, hogyan találkozzanak. Ennyire megváltozott a világ? Régen a férfiak udvaroltak a nőknek, most meg fordítva van?
2008. aug. 29. 23:40
 8/21 anonim ***** válasza:

Szia! Sztem várj még pár napot,aztán ha akkor sem megy oda hozzád,akkor menj Te oda. Lehet h tényleg fél vagy ilyesmi. De az is lehet hogy van valakije,sajnos ezt sem lehet kizárni...de ezt csak akkor tudod meg ha már beszélgettek...

Off: kedves 3.válaszoló: nekem is ilyen nézeteim voltak egészen a közelmúltig,mignem beleszerettem egy pasiba,aki már 5 hónapja képtelen odajönni hozzám pedig mi is intenziven szemezünk...hidd el nagyon rossz érzés,folyton csak vágyakozni rá,miközben ott áll előtted és nem lehet a tiéd...:( ezért félretettem a női hiúságomat és odamentem hozzá! És milyen jól tettem! :) Nagyon örült és tök jól el tudtunk dumálni mindenféléről,és azóta is sokkal közvetlenebb velem mint eddig...szóval haladunk...:)

2008. aug. 30. 08:31
 9/21 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!

Én sem vagyok híve annak, hogy a nő kezdeményezzen. Igazából annyira sokat nem látom, mert én a város egyik végében lakom, a mamám meg a másikban. Általában csak kéthetente megyünk oda vásárolni, és akkor sem lehet tudni, hogy bent lesz-e egyáltalán.

Megtaláltam iwiw-en, és az adatlapján az volt, hogy egyedülálló... Arra is gondoltam, hogy egyszerűen bejelölöm ismerősnek, vagy levelet írok neki, de nem tudom, lehet, hogy nem tetszene neki, hogy "nyomoztam utána". Ő az üzletvezető helyettes, úgyhogy azt is el tudom képzelni, hogy a nagy főnök nem mindig van bent, tehát nem feltétlenül akadály az, hogy ott dolgozik, és esetleg meglátná a főnök...

2008. aug. 30. 15:58
 10/21 anonim ***** válasza:
Az előtted válaszoló vagyok: ez tök jó hir,mármint hogy egyedülálló! :) én a helyedben úgy bejelölném mint a szél!! Nem muszáj levelet irni,elég csak bejelölni,abban még nincs semmi,mégis érzi hogy érdekel...ennél elegánsabb kezdés nem is lehetne! a többi már rajta múlik...Sok sikert! :)
2008. aug. 30. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!