Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért beszél más lányokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél más lányokkal?

Figyelt kérdés
A barátoma facebook-on irogat más lányoknak olyat h meg akarja őket ismerni és találkozni is akar velük. Sokan nem is írnak neki vissza viszont volt egy akivel már találkozót is megbeszélt..felhívta magához, de a csaj inkább a szabadban akart vele találkozni. Szakítsak vele? ez nagyon idegesít..ő azt mondja h csak bartkozás céljából és semmi hátsó szndéka nincs és nagyon szeret engem..de ez engem borzasztóan zavar és szakítani akarok vele.
2015. máj. 11. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

:DDDDD

ennyi gyk elég lesz mára..

2015. máj. 11. 17:20
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
akkor szakíts vele.
2015. máj. 11. 17:20
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
:D....
2015. máj. 11. 17:21
 4/8 anonim ***** válasza:
32%
Ha nincs sok barátja alapból akkor inkább próbáld megérteni és próbálj bízni benne... Találkozni valakivel még nem megcsalás.
2015. máj. 11. 17:22
 5/8 A kérdező kommentje:

rengeteg barátja van és csak mostanban kb ebben a hónapban több mint ezer új ismerőse lett és mindegyik ilyne kaliberű csaj:

[link]

2015. máj. 11. 17:28
 6/8 A kérdező kommentje:
és ezeknek irogat..
2015. máj. 11. 17:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Jó, ez így már aggasztó kicsit... :D

nem kérdezted, hogy miért barátkozik velük? mi szüksége erre?

2015. máj. 11. 17:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezek után nekem nem lenne hozzá több kérdésem. A párom,a barátom semmilyen idegen nőt/kislányt ne hívogasson fel magához ismerkedés céljából. Nem vagyok az a féltékeny hisztis barátnő,de a barátom engem hívjon fel magához és velem foglalkozzon ne más lányokkal.
2015. máj. 11. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!