Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-25 éves lányok, nők, mivel lehet titeket levenni a lábatokról, akár az első randi után is?
Mi az amivel egy férfi megfog titeket,és felkelti a figyelmeteket(külső-belső tulajdonság)?Légyszi kort is írjatok
22/f
Külső: legyen férfias, de ennyi. Az illat nálam is számít :)
Belső: legyen intelligens, családcentrikus de tudjon megnevettetni. A játszmázás nálam is kizárva, nem szeretem, keressen, ha érdeklem.
Engem a régimódi romantikával nagyon le lehet venni a lábamról. Gondolok itt a klasszikus virág - swingtánc - ajtónyitás szinten bármire. Felkelti az érdeklődésem, ha egy srác szépen, tisztelettel beszél a szüleiről.
20n
Mivel fog meg? Ha intelligens és okos, ha szórakoztató és a humora nem az az ostoba erőltetett vacak, hanem valóban vicces, ha magabiztos és határozott és nem túl nyálas. Persze ha egy-kettőt bókol az legyezgeti az önbizalmamat, jólesik és viszonozom, de az ilyen udvariasságok, mint hogy kihúzza a széket vagy lesegíti a kabátom, azt egyáltalán nem találom vonzónak. Nem arról beszélek, hogy ne legyen udvarias csak ne vigye túlzásba.
Kinézetre, talán az a legfontosabb, hogy ápolt legyen, illetve én szeretem ha különleges a stílusa, és bár lehet, hogy ostobaság, de külön oda vagyok a kék szemekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!