Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 19-25 éves lányok, nők, mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19-25 éves lányok, nők, mivel lehet titeket levenni a lábatokról, akár az első randi után is?

Figyelt kérdés

Mi az amivel egy férfi megfog titeket,és felkelti a figyelmeteket(külső-belső tulajdonság)?Légyszi kort is írjatok

22/f

2015. máj. 11. 14:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon bejön, ha egy pasi intelligens és jól lehet vele beszélgetni, vagy ha úgy adódik, vitatkozni. Persze ez a skill csak akkor üt igazán, ha alapból is bejön a férfi. (De az nyilván megvan, hiszen randiról beszéltél, arra meg miért mennék olyannak aki nem tetszik és/vagy antipatikus?)
2015. júl. 11. 21:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Külső: legyen férfias, de ennyi. Az illat nálam is számít :)

Belső: legyen intelligens, családcentrikus de tudjon megnevettetni. A játszmázás nálam is kizárva, nem szeretem, keressen, ha érdeklem.

Engem a régimódi romantikával nagyon le lehet venni a lábamról. Gondolok itt a klasszikus virág - swingtánc - ajtónyitás szinten bármire. Felkelti az érdeklődésem, ha egy srác szépen, tisztelettel beszél a szüleiről.

20n

2015. aug. 15. 21:35
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Egy nőnek a belső érték (értsd pénztárca) az ami számít.
2015. aug. 15. 22:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Mivel fog meg? Ha intelligens és okos, ha szórakoztató és a humora nem az az ostoba erőltetett vacak, hanem valóban vicces, ha magabiztos és határozott és nem túl nyálas. Persze ha egy-kettőt bókol az legyezgeti az önbizalmamat, jólesik és viszonozom, de az ilyen udvariasságok, mint hogy kihúzza a széket vagy lesegíti a kabátom, azt egyáltalán nem találom vonzónak. Nem arról beszélek, hogy ne legyen udvarias csak ne vigye túlzásba.

Kinézetre, talán az a legfontosabb, hogy ápolt legyen, illetve én szeretem ha különleges a stílusa, és bár lehet, hogy ostobaság, de külön oda vagyok a kék szemekért.

2015. aug. 16. 00:33
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Éteres rongy? :D
2015. aug. 22. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!