Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha az első randi végén csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az első randi végén csak puszit adott, az mit jelent, ha mondta, hogy még szeretne találkozni velem?

Figyelt kérdés
Visszahúzódó srác ilyen téren egyébként, mondta is már, de nem tudom, ez baj-e, hogy csók nem volt még. Mondjuk én amúgy is várni akarok még vele, csak érdekel :D
2015. máj. 7. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, nem baj nem rámenős ennyi. Találkozgassatok csak.
2015. máj. 7. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, egyértelmű a válasz, szeretne veled találkozni és nem, nem jelenti a csók elmaradása, hogy nem lesz több randi! :)
2015. máj. 7. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:

De jo neked:) irigyellek:)

En is randiztam egy fiuval, elso randink volt, es tortent csok es csokolozas meg puszi is. Imadtam. De nem talalkoztunk tobbe, es nem is fogunk szerintem mar sajnos :(

Lassan egy eve tortent:)

Igazabol talalkozzatok csak nyugodtan, hidd el bejossz neki es lesz ott tobb puszinal is:)

Sok sikert, es ne jarj ugy mint en, mert en majdnem belehaltam...borzalmas volt az utana kovetkezo idoszak.. :(

2015. máj. 7. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Komolyabban gondolja veled, ezért nem szeretné elsietni. Mondjuk az én barátom egyből megcsókolt, egy hét után pedig át is jött ebédre, de az első alkalom nem ment ilyen gyorsan, addig hosszú út vezetett.

Minden férfi valahogy más. Biztos, hogy akar még veled találkozni, hogy elcsábíthasson. ;)

2015. máj. 7. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!