Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek melyik jön be jobban? A tucat fiú Janee Vok Csá #swagyolo, vagy az EMO srácok?
Mostanában mindenhol ez a mainstream szvegjolóság van.
Maradnátok a tucatnál, vagy inkább a ritkább, egyedibb, érzékenyebb, romantikusabb, sírni sem feltétlen félő fiúkat választanátok, akik tele vannak érzelmekkel, és akikkel meg lehet beszélni h mi nyomja a szivedet és miért vagy magad alatt.
Vagy nektek az kell, hogy a srác jól nézzen ki, legyen nike airmax-e, legyen menő, legyen nála cigi és legalább egy tizes, ha velevagy, ja meg mindig Deákra menjetek.
?
Én csak olyan emó cukker gyerekeket ismerek, akik cigiznek, drogoznak, sajnáltatják magukat "jaj de sz_r az élet" egyik sem jobb, az emo is ugyanolyan tucat volt anno amikor az volt az új stílus, amikor még az volt a menő, most ez a menő ez is le fog csengeni, aztán jönnek a hótalpas rózsaszín hosszú hajú új stílusú emberek és majd emiatt tépjük a hajunkat hogy jajj ezek a fiatalok.
A kérdésedre válaszolva, swag yolo srácot választanák mert őt legalább nem kéne féltenem hogy mikor öli meg magát, ő nem csinál ilyen idióta önbántalmazást (persze ehelyett selfieket csinál az se jobb szóval mindkettő egy elég fos irányzat)
14/L
Nem értem, hogy az érzékeny, romantikus, érzelmes típus miért egyenlő az emoval?
Ezt a típust választanám, de nem csak az emok ilyenek.
16 vok.... am meg nem azt mondtam, h ez egyenlő az emoval... de az emo szó az emotional-ból jön, ami nem véletlen jelenti az érzelmes/érzékenyt.... ez a jellemző az emokra,
PERSZE létezik ebből nem emo is. DE értsétek már meg h ez a kérdés... mondhatnátok, h van kettő kutyátok, nagypapátok meg nyulakat tart, de nem ez vt a kérdés
Swag csajoknak nyilvan a swagjolo fiuk jonnek be.
Emo/scene lanyoknak az emo fiuk foleg.
Vannak kivetelek az teny.
Az atlagos lanyoknak... Well... Nem nagyon lattam meg normalis csajt swag palival. Viszont emo val mar lattam tobbet is.
De lany fuggo az ilyen.
18/f
"most ez a két opció elérhető. néha végletek közt kell dönteni"
Szuzen fogok meghalni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!