Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről beszélgessek vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszélgessek vele?

Figyelt kérdés
Szóval pár napja felvettem egy lányt msn-re elég jól kijövünk de egyszerűen egyikünk sem tud mit írni hogy miről beszélgessünk.A szokásos dolgok már voltak de egyszerűen miről lehetne beszélni? Egyikünk se tud miről pedig jólenne....
2010. febr. 23. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
nincs közös téma. a kapcsolatotokból nem lesz semmi. én már fél éve vagyok úgyanígy egy lánnyal, és mindíg van közös téma
2010. febr. 23. 16:03
 2/9 anonim ***** válasza:

leirom

odamész és csőő babinéni olyan szépek a melleid mint egy tejcsarnok megfejhatem? Hallom hogy zümmög a méhe megnézhetem közelebről a kaptárát. elköszönésnek meg lefejeled és megnézed a kaptárát és a tejcsarnokát hogy minden rendbe van-e vele.

Tuti be fog válni

2010. febr. 23. 16:04
 3/9 A kérdező kommentje:

de általába mindig ezvan :(

a normális lányokkal soha nemtudok semmiről sem beszélni akivel meg tényleg annyira nagyon jól elvagyok arról kiderül a végén hogy egy nagy r*banc.... szerintem hagyom inkább az egészet ugysetudok rendes lányt találni :(

2010. febr. 23. 16:06
 4/9 A kérdező kommentje:
LoL
2010. febr. 23. 16:06
 5/9 anonim ***** válasza:

pl. elmeséled mi volt veled. De vigyázz arra hogy ne sablonos legyen és ne unalmas. Improvizálj, találj ki valami poént, nem csak azt kell írni ami igazán meg is történt. És...lehetőleg ha pl zenéről beszéltek,ne így kezdd hogy: te milyen zenét hallgatsz?...mer az nyomasztó, hanem pl. linkelsz neki youtuberól egy zenét és mondod h neked ez tetszik. Ő aztán megmondja rá a véleményét. :) Sok sikert!

A.S

18/F

2010. febr. 23. 16:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezzaz, add csak föl, Chuck Norris is így csinálta, és látod, mára tud körbeforgórugni úgy, hogy nem esik teherbe
2010. febr. 23. 16:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Beszélgetés közbe vess be valami eget rengetően nagy b%romságot, aztán jókedvetek is lesz, lesz miről beszélni, és aközben, mikor beszéltek elsz időd gondolkodni, meg egyszerűen amiről beszéltek azokról kérdezősködsz, ilyenek, mit kell ezen agyalni.
2010. febr. 23. 16:40
 8/9 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nemkell rajta agyalani de mégsem tudok mostanában miről beszélni a sablonos dolgok meg már unalmasak....

Azét köszi a válaszokat :)

2010. febr. 23. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne agódj.

Én és a párom is vagyunk így néha pedig már fél éve járunk, de valahogy msnen vakahogy nem bírunk rendesen beszélgetni. az én trükkjeim:

Ha teljesen fáradt álmos vagy nyomott vagyok nem is ülök oda a gép elé vele beszélgetni, mert akkor nem igazán lehet normálisan válaszolni. (De ha nagyon hiányzik te írhatsz neki 1 levelet, nem muszálj romantikusnak lenni, extra esemény, pár kérdés,és az sem fontos hogy hosszú legyen.

Ha viszont már ott vagy és legszivesebben aludnál 1 évet akkor youtube-on küld el a kedvenc zenéjét(aminek örül mert 1 jó zene mindíg felvídít és jobban szereti hogy ne halgassa meg) és te is bekapcsolhatod magadnak a kedvenc zenéd.

És vidáman 20 perc alatt irunk annyit mint mikor közönyös a kedvem(vagyis unalmas vagyok) 1 óra allatt

2010. febr. 24. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!