Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van errefele ilyen lány? Remélem van!
Figyelt kérdés
Olyan lányt keresek aki egy komoly kapcsolatra vágyik. Nincsenek nagy elvárásaim, igazából a fontos hogy fogadjon el engem amilyen vagyok. Animések előnyben. igazából elsősorban a szebb arcú lányok tetszenek és az átlagos testalkatúak. 17 éves vagyok és budapesti.
Magamról pár dolog: animés vagyok, szeretek kosarazni, pingpongozni. Ha szeretek egy lányt, őszintén szeretem és hűséges típus vagyok. Nem vagyok csúnya fiú, de azért szépségversenyt se nyernék, inkább olyan átlagos vagyok.
2015. máj. 6. 22:00
1/6 anonim válasza:
Itt minden fele lany van!!! De semmilyen nem foglalkozik veled!!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. máj. 6. 22:07
3/6 anonim válasza:
Szivesen :)
De ezt ugy altalanossagba gondoltam volna.
4/6 anonim válasza:
"Nincsenek nagy elvárásaim, igazából a fontos hogy fogadjon el engem amilyen vagyok."
"igazából elsősorban a szebb arcú lányok tetszenek"
:DDD
És még vicces is vagy ^^
5/6 A kérdező kommentje:
Én csak leírtam az ideált, hogy az arcot nézem...
2015. máj. 6. 22:28
6/6 anonim válasza:
Az a baj ha az ember nem lakik Budapesten akkor nem is fog itt baratátnőt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!