Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok erről? Velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal, aki már a második találkozásunk után teljesen oda van, de olyannyira, hogy bemutatott a szüleinek, és úgy beszél velem, mintha már ezer éve együtt lennénk! Ez nekem, nem megy, ha eddig vonzott is, teljesen kiszerettem belőle, de sajnos mindig ilyen pasikat fogok ki, így kezdek attól félni, én viszem túlzásba. Akkor most, hogy van ez?? Alapkövetelmény, hogy már a második randin smacizzunk és úgy öleljük, egymást, mintha ezer éve együtt lennén???!!!
2010. febr. 23. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, de ha két ember kedveli egymást, akkor felesleges húzni. Mondjuk a te esetedben, ha ennyire zavar, akkor nyilván dobandusz. Ha már a második randin ciki a dolog, akkor el kell gondolkodni kettőtökön.
2010. febr. 23. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. febr. 23. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
A-A!
2010. febr. 23. 15:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor te jobban jártál, mint én :D Velem közölte a második randin (decemberben) hogy júniusban eljegyzés lesz. Sikítva menekültem tőle (1 hónapig tartott) Viszolyogtam tőle, és irritált ez a hozzáállása.

A jelenlegi párommal viszont az első perctől úgy vagyunk, mint akik tényleg ezer éve ismerik egymást. Ő nem irritál. Igaz nem is akart elvenni 2 hét után :D Szóval embere válogatja. De ha már most nem bírod, jobb, ha odébb állsz, csak rosszabb lesz. Tapasztalatból mondom :D

24/L

2010. febr. 23. 15:17
 5/7 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe: kerdesekesvalaszok@hotmail.com cimen van 1 ember ez msn :D és ott ö tud minden kérdésekben választ adni neked:D nekem pl skat segitett:)
2010. febr. 23. 15:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Engem pont ez taszít, h még sztem korán van ahhoz, hogy ennyire szeressen, hiszen nem is ismer. Úgy terveztem, hogy előbb jókat dumálunk, és fokozatosan én is elkezdek hozzá úgy igazán vonzódni, de ő mintha fordítva szeretné ezt az egészet:( ... egyre kiábrándítóbb
2010. febr. 23. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz jobb, az ilyen mentalitású embereket nem lehet lassításra kérni. Én próbáltam, hisztizett és sírt, még jobban kiábrándított. (Még nem is találkoztunk, mikor már telefonban mondta, hogy "szeretlek" - ezt pedig képtelenségnek tartottam)
2010. febr. 23. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!