Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 és 40 ezer forint között szeretnék ajándékot venni a barátnőm szülinapjára. Ti mit javasolnátok?
Figyelt kérdés
2015. máj. 6. 19:30
13/16 anonim válasza:
neked kell tudnod h mit szeret
én mondjuk lánynak ékszert vennék, ha hord
14/16 anonim válasza:
Fizesd be magatokat vmi közös élményre. Pl welness vagy bónuszbrigádos utazás vagy valami ilyesmi. Persze nem tudom milyen lány, én egy ilyesminek örülnék.
itt nézz szét, de ne csak az utazás kategóriában...tök jók vannak
15/16 anonim válasza:
Te barátnőd elmondásod szerint... igy ennyire illene ismerned hogy miket szeret...
De ha szerintem ha leülsz kb egy fél órát, egy csendes helyre, akkor szinte biztos hogy kitalálod, hogy minek is örülne igazán.
Sok sikert! ;)
16/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást! Némelyiken jót mulattam. Sziasztok!
2015. máj. 7. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!