Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek miért történik mindig ez velem? Min változtassak? 18L
szóval, a lényeg, hogy 2 eset van:
-megismerek egy fiút, elmegyünk randizni először (jól érezzük magunkat), nagyon tetszik, stb. szóval simán lefekszem vele, de nem ír többé, viszont pl instagramon szivecskézi a képeimet. ez nem egy fiúval esett már meg :(
-másik fiú, több, mint egy éve ismerem, eddig 3x randiztunk (sokat utazunk mindketten+munka/suli), mindig smároltunk a végén, és hiába tudom, hogy érdeklem, nagyon szeretne ""áthívni"" magához. amúgy tipikus jófiú
szóval, miért nem akarnak velem ezek a fiúk többször randizni? mármint, mondtak már olyat, hogy úgy tűnik, mintha én nem akarnék kapcsolatot, pedig csak nem erőltetem rá magam senkire...ja és közhelyektől, mint könnyen kapható nem kell, stb. lécci kíméljetek
a koruk úgy 20-26 év
miért tenne ez valakit értéktelenné?
mintha a feudalizmusba mennénk vissza, ha nem szűz, értéktelen...
Tegyük fel, mész az utcán. Nyár van, dögmeleg. Izzadsz, mint egy ló, és alig várod, hogy hazaérj, mert lóg a nyelved a szomjúságtól. Elmész egy presszó előtt, az ablakon keresztül meglátsz egy gyöngyöző üveg jéghideg kólát. De azt is látod, hogy 450 Ft. Eszedbe jut, hogy ezért neked két órán keresztül keményen kell dolgoznod, ezért csak nyelsz egy nagyot, és továbbmész. Pár lépés után találsz egy ötszázast. Mit teszel? Azonnal visszalépsz, és megiszol egy hideg kólát.
Ha meg kell a pénzedért dolgozni, akkor látod az értékét, de ha találod, könnyen el is költöd. A nő, akiért meg kellett dolgozni, akit meg kellett hósítani, sokkal értékesebb a vadászó férfinak, mint az, aki csak úgy az ölébe hullik.
Ja, a fenti választ a
"miért tenne ez valakit értéktelenné?
mintha a feudalizmusba mennénk vissza, ha nem szűz, értéktelen.."
kérdésre írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!