Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Írnátok neki vagy sem? (bővebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnátok neki vagy sem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Mikor 17 éves voltam,tetszett egy fiú(na jó,szerelmes is voltam belé),akivel leveleztem.Nem beszélgettünk soha,csak neten.Aztán egyszer csak nem írt többet,összejött egy lánnyal,akivel nem olyan régen (de lehet,több hónap is) szakított.A minap láttam őt,és elkezdtem nagyon bánni,hogy anno olyan pipogya voltam,és nem mentem oda hozzá,ma se tudom,ő hogy állt hozzám akkor.Már 21 vagyok,de még mindig gondolok rá,azóta,hogy láttam.Le kellene zárnom,el kellene felejtenem,magam sem tudom,mit tegyek.Aztán arra gondoltam,írjak-e neki,hogy talizzunk? Biztos furcsállná...2 éve nem láttuk egymést,kb.4 éve leveleztünk utoljára.De mindketten egyedülállóak vagyunk.
2010. febr. 22. 21:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
furcsálná
2010. febr. 22. 21:31
 2/12 anonim ***** válasza:
igen, de megpróbálni mégsem árt
2010. febr. 22. 21:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Ne azt írd neki, hogy találkozzatok. Én a helyedben csak úgy ráírnék, hogy hú de rég beszéltünk, mi újság veled? Teljesen semleges, baráti hangnemben. Nem kell egyből letámadni ennyi idő után.
2010. febr. 22. 21:37
 4/12 anonim ***** válasza:
szerintem probald meg! Mit veszthetsz vele?
2010. febr. 22. 21:37
 5/12 anonim ***** válasza:
arról nem volt szó hogy a fiú hogy reagált régen réd, neki is tetszettél?
2010. febr. 22. 21:39
 6/12 anonim ***** válasza:
én a helyedben írnék neki.. lehet még örülne is neki!:) meg hát amint írtad, már elég régen beszéltetek utoljára, szóval biztos lenne miről. egy próbát megér, nemde?:) én szorítok neked.
2010. febr. 22. 21:43
 7/12 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti válaszoló: Ez az,amiben nem vagyok biztos.Mert volt olyan,amikor nézett egy csomót,meg dizsiben szemeztünk,a levelezésünk meg nem volt olyan számotevő,teljesen hétköznapi dolgokról írtunk.

Onnantól kezdve,hogy elküldtem neki a fotómat neten (mert egy ideig nem tudta,kivel levelezik),nem írt többet.Nem tartom magam beképzeltnek,de sztem nem vagyok olyan csúnya,vagy nem keltek olyan félelmetes látványt,hogy ne válaszolt volna emiatt.Mikor később chaten megkérdeztem tőle,hogy miért nem írt vissza,azt mondta,másra számított,de se nem pozitív,se nem negatív értelemben.Csak másra.De akkor miért nézett többször utána is? Meg volt egy olyan kedves jelenet,azt is leírnám,de hosszú lenne...SZóval akkor úgy éreztem,mintha tetszenék neki.Ezért is zavar ez az egész,mert fogalmam sincs róla,anno hogy állt hozzám.Tavasszal még nézett,nyáron már b.nője volt,pedig annyiszor bizonygatta nekem:ő nem ért a csajok nyelvén.

Egyelőre ennyit róla.Ennek tudatában talán még jobban tudtok választ adni...

2010. febr. 23. 17:35
 8/12 A kérdező kommentje:
Ja,és azelőtt is nézett,hogy tudta volna,ki vagyok.Ezért hittem azt,hogy már tudja,kivel levelezik.DE akkor ezek szerint nem azért nézett,mert leveleztünk.
2010. febr. 23. 17:39
 9/12 A kérdező kommentje:

Képzeljétek el,írtam neki! Alig telt el 2 óra (talán annyi sem,bár nem néztem a pontos időt),és válaszolt! Azt írta,hogy persze hogy emlékszik rám! :)))

Taliról nem írtam,csak hogy mi újság vele.

Ennyi:)))

Azt hiszem,boldogan fekszek le.:)

Köszi annak,aki bátorított!

Veszíteni valóm nem volt...

2010. febr. 24. 22:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Bátor voltál, remélem összejöttök! Csak így tovább :)
2010. febr. 25. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!