Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Írnátok neki vagy sem? (bővebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnátok neki vagy sem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Mikor 17 éves voltam,tetszett egy fiú(na jó,szerelmes is voltam belé),akivel leveleztem.Nem beszélgettünk soha,csak neten.Aztán egyszer csak nem írt többet,összejött egy lánnyal,akivel nem olyan régen (de lehet,több hónap is) szakított.A minap láttam őt,és elkezdtem nagyon bánni,hogy anno olyan pipogya voltam,és nem mentem oda hozzá,ma se tudom,ő hogy állt hozzám akkor.Már 21 vagyok,de még mindig gondolok rá,azóta,hogy láttam.Le kellene zárnom,el kellene felejtenem,magam sem tudom,mit tegyek.Aztán arra gondoltam,írjak-e neki,hogy talizzunk? Biztos furcsállná...2 éve nem láttuk egymést,kb.4 éve leveleztünk utoljára.De mindketten egyedülállóak vagyunk.
2010. febr. 22. 21:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi:)de sajnos ez nem ilyen egyszerű.Majd meglátjuk,mi lesz!
2010. febr. 26. 15:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Mégse lesz,de nem az én hibámból.:(
2010. márc. 11. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!