Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lett vele?
Figyelt kérdés
Randiztam egy nagyon aranyos és kedves lánnyal, akit régóta ismerek nagyon jóba vagyunk és el kezdtünk közelebb kerülni egymáshoz. Most egy étterembe mentünk, de nem sokkal az után, hogy kihozták a kaját az angyalkám fingott egy hatalmasat, olyan igazi szavtos, rotyogós géppuska tüzet, ráadásul büdös is volt, úgyhogy minden figyelem rá irányult, én még egy kicsit nevettem is, de ő kirohant az étteremből és azóta nem láttam, a telefonját nem veszi fel, ha írok neki sms-t, vagy facen üzit arra se reagál semmit, mit tegyek? Ez péntek este volt, de azóta semmi, már a házuk elött is voltam csegettem, de nem jött ki. :( Még a barátnői sem tudnak róla azóta semmit.2015. máj. 3. 16:50
11/13 A kérdező kommentje:
Nem rosszindulatból nevettem, de már mindegy mert visszaírt, még ma találkozunk. :D Mibdenkinek köszönöm a segítséget.
2015. máj. 3. 17:22
12/13 anonim válasza:
És ezután mondja valaki hogy a nők nem bolondok...
13/13 anonim válasza:
most akkor ez tényleg igaz? ilyen van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!