Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Odavagyok a dohányzó csajokért találhatok olyan
partnert aki ezt elfogadja?
Én cigizek már elég régóta, eddig kb. kétszer jutott eszembe a leszokás, többször nem. Nem csúnya tőle a bőröm, nem sárgák a fogaim és amióta dohányzok nem jöttek ki az allergiám és a rejtett asztmám tünetei. A baj csak az, hogy az én pasim nagyon enm szereti...szóval minden cigi után ha tudok kezet mosok, szájvizezek, parfümözök....de szerintem el fogom mondani neki, hogy van aki ezt szexinek találja:-P
2010. febr. 22. 17:58
2010. febr. 22. 18:00
Én is dohányzom, és kiborító, amikor valaki megpróbálja rám erőltetni, hogy ez rossz-büdös-szégyelddmagad... Pedig van ismerősöm, akinek a jelenlétében nem gyújtok rá, MINDIG megkérdezem a társaságban lévőket, hogy zavarja-e a füst. Szóval kedves Kérdező, 21 éves lány vagyok, és az én barátomnál is csak dohányozva jöhetek szóba, merthogy ő is élvezettel slukkol, úgyhogy hajrá, van ilyen is :)
2010. febr. 22. 19:01
14/39 A kérdező kommentje:
Na végre megszólalt a másik tábor is:) Szívesen megismerkednék veletek!
Én is régóta dohányzom, és megmondom őszíntén én szeretem ha valakinek cigiszagú a keze, szeretem az illatát. Tudom, én vagyok a beteg:D A problémádat én sem értem, rengeteg nő dohányzik. Kocsmában, bármilyen buliban a lányok 90%-a...
22/l
2010. febr. 24. 15:46
Lehet, hogy vonzónak meg menőnek látod, de (most nem a cigi szarságairól fogok beszélni)ha beteg lesz a csaj és belehal, akkor majd sajnálni fogod, és megbánni, hogy nem szokattad le...ennyi
2010. febr. 24. 15:52
17/39 A kérdező kommentje:
Régen nem a menőségről van szó abból azért már kinőttem.. A cigi meg nem egyenes út a halálos betegséghez!
18/39 anonim válasza:
Egy kis ismertető azoknak, akik írnak itt mindenféléről, és fogalmuk sincs mi is ez a jelenség. Előre bocsátom NEM ízlés kérdése! Jómagam ugyanebben a cipőben járok, egészen pici gyerekkorom óta vonzanak a szebbik nem füstölgő egyedei.
A jelenség neve: smoking fetish, vagy más néven capnolagnia (görög eredetű szó: capnos = dohányozni és lagnia = szexuális vágy) egy vállfaja a manapság egyre jobban ismertté váló fétiseknek. A fétis maga tulajdonképpen - legalábbis jelen esetben - szexuális preferenciát jelöl. Innen egy kis angoltudással összerakható, hogy a smoking fetish rajongói számára szexuális izgalmat jelent, ha egy dohányzó embert látnak. A tábor legnagyobb részét heteroszexuális férfiak alkotják, akik a dohányzó nőket csodálják, ezen kívül leszbikus, illetve biszexuális hölgyek körében találhatóak még rajongók.
2012. jan. 2. 08:25
Oh és csak nem azért van, mert a cigaretta fallikus szimbólum? :P
2012. jan. 2. 18:50
Én is dohányzom (nő vagyok) és nagyon erotikusan tudom szívni. :) Csak szerintem fiatal vagy hozzám. :D
2012. jan. 18. 22:42
Kapcsolódó kérdések: