Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek a falusi fiúkat?
Figyelt kérdés
Az se baj ha agrár érdeklődése is van?2010. febr. 22. 13:08
1/21 anonim válasza:
Lényeg, hogy traktorral jöjjön elém a suliba.
Amúgy nem ezen múlik.
2/21 A kérdező kommentje:
Az nálam alap! csak mostanság vagy a bálavilla vagy a vetőgép rajtmarad!
2010. febr. 22. 13:13
3/21 anonim válasza:
Első randin mutasd meg a csajoknak a teheneket, meg a kecskéket, és részletesen magyarázd el közben, hogy miből lesz a legjobb trágya, és hogyan kell trágyázni....
4/21 anonim válasza:
mekkora jó lehet szalmában dugni, gumicsizmiben....szerintem sem baj
5/21 anonim válasza:
szánt az eke vet a kapa a parasztnak nagy a "munkakedve"
6/21 anonim válasza:
Én a falusi lányokat szeretem, talpraesettebbek, meg háziasabbak.
20/f
7/21 anonim válasza:
Én is falusi vagyok, és jobban kedvelem a falusi fiúkat. Nem olyan teszetoszák, mint sok városi... :)
8/21 anonim válasza:
A falusi nem egyenlő a paraszttal :)
9/21 anonim válasza:
sztem nem baj, ha agrár érdeklődésed van, csak ne folyton arról beszélj a randin, h hogyan kell vetni a földön meg ilyenek:D
10/21 anonim válasza:
Szerintem sincs azzal semmi baj.Sokszor tényleg talpraesettebbek,mint a "mostanában divatos városi cukifiúk".
És sokszor észrevehető, hogy nekik még számítanak az igazi értékek,és nem az a legnagyobb problémájuk, hogy nem tudják megvenni az új X-box nemtudommicsodát.
Persze mind falun,mind városban van kivétel azalól amit írtam.Mielőtt elkezdetek lehurrogni,nem mondtam , h minden városi ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!