Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az h a mai lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az h a mai lányok nem szeretik ha a barátjuk elviszi őket étterembe?

Figyelt kérdés
Helyette inkább szombat este mennek a barátnőikkel rázni a p*csájukat a discoba, ez az egyetlen lehetséges szombat esti programjuk..
2010. febr. 22. 07:00
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát,ha mindenki véleménye érdekel,talán meghallgatsz engem is,a 14 éves fejemmel...:)

A diszkó ugye teljesen az ellentéte egy elegáns éttermeknek.

A "dizsiben" könnyebb kialakítani fizikai kapcsolatot (tánc,stb.) és talán jobban meg is tud nyílni az illető...:) Meg ugye táncban is ki lehet fejezni az érzelmeket...:D(már akinek...:))

Tényleg kellemetlenül érezheti magát a lány ha nem biztos magában,de az is előfordulhat h a barátját "szégyelli".Nem kívánom Neked! Csak sajnos hallottam már ilyenről...

Privát vélemény...^^:)

2010. febr. 22. 16:09
 22/37 anonim válasza:
Tuti,hogy szégyelt téged az a csaj.
2010. febr. 22. 16:12
 23/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de szerencsére már elfelejtettem.. de ha a kettő közül választanék h egy diszkoban vagy egy étteremben vezessem le a napomat akkor inkább a 2.-at választanám, árban sincs sok különbség köztük.. sőt a diszko nálam többe kerül mert ott jozanul nem tudnék meglenni :) mindig azt beszélem be magamnak h egyszer talán a lányok kinövik ezt a discos korszakukat, mert ha a barátjánál is előtérbe helyezik akkor az már gáz, aztán meg jönnek csodálkozva h miért nincs komoly kapcsolatuk :S
2010. febr. 22. 16:52
 24/37 anonim ***** válasza:
Én szeretném,de az enyém nem visz sehova :(
2010. máj. 10. 17:56
 25/37 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretek étterembe járni a barátommal. Miután összejöttünk, akkor is kb. 2 hét után elvitt vacsorázni. Meg amikor félévesek, 1 évesek és másfél évesek voltunk, akkor is elmentünk étterembe. Meg nyáron is mentünk. Szóval azért mi néha elszoktunk menni, mert szerintem az romantikus és meghitt. Mondjuk én mennék többször is, csak hát az úgy már drága lenne, ha minden héten oda járnánk. Nekem egyébként nem szokatlan környezet az étterem, mert kislánykoromban is folyton éttermekbe jártunk a szüleimmel. Így én már eléggé hozzá vagyok szokva.

Ja, és amúgy diszkóban életemben 2-szer voltam kb. Balatonon, mert nem szeretem a diszkókat. Kérdezted, hogy milyen más szórakozási lehetőségeket szeretünk még? Hát én pl. imádok vidámparkba járni (oda minden nap elmennék), moziba és színházba járni. De puzzle-ozni és társasjátékozni is nagyon jó. Annyi féle szórakozási lehetőség van még a diszkón kívül. Főleg egy nagyvárosban még több a választék.

20/L

2010. máj. 10. 18:04
 26/37 A kérdező kommentje:
Köszi ezt most jol esett olvasni, én sem ugy gondoltam h minden héten étterembe hanem hogyha van valami alkalom akkor elmennénk oda és nem a dübörgő zenét kéne hallgatni.. valahogy nekem sem jön be az a dolog! Vagy legalább azt elérni hogyha elmegyek vele diszkoba akkor utána ő is eljönne velem kajálni ugy h nem kell egész este a flegma arckifejezését nézni.. de ha kávézoba megyünk akkor is nekem ég az arcom, mert ugy kellett neki könyörögnöm h igyon már meg legalább egy kolát, ugyis én fizetem.. de amikor a barátnőivel ment akkor pedig vedelt mindent, tehát ezt nem értem :S 17.56-osnak üzenem h beszéld rá a párod :)
2010. máj. 10. 18:12
 27/37 anonim ***** válasza:

Bár én 15 éves lány vagyok, és én sokra becsülném,nagyon örülnék neki, ha engem a barátom elvinne étterembe!Bár én még nem is pasizok, mint a korombeliek... még ráérek, én úgy vagyok vele=) majd 17-18 évesen..addig a tanulásra koncentrálok, mert az fogja a jövőmet megalapozni..disco, oda se járok, pedig nem vagyok egy otthonülő típus(= megyek futni,úszni,sétálni..én egyáltalán nem élvezem!max egy évben 1-szer, 2-szer jó ha megyek!Szóval vannak ilyen lányok, csak rájuk kell lelned!:) Sok sikert!

(amúgy bocsi, ha nem ilyen kis 15 évestől vársz választ, de gondoltam írok,"mai lányok" címszó alatt:D)

2010. máj. 10. 18:17
 28/37 A kérdező kommentje:
Örülök neki h irtál :) Csak az a baj hogy az ilyen lányokat nehéz megismerni.. futás közben csak nem szolithatok le valakit :) de lehet h sokkal többre mennék vele mintha discoban probálkoznék, arrol már leálltam én is! Szerintem aki igazán szereti a párját az inkább ilyen csendesebb helyekre megy a barátjával ahol nyugodtan tud beszélni vele mint lerészegedni máshova..
2010. máj. 10. 18:23
 29/37 anonim ***** válasza:
Kicsit megfordítom a dolgot. Engem még soha, egyik párom se hívott étterembe. Pl:az exemet a szülinapomon én vittem el vacsorázni, neki soha eszébe se jutott volna. Én nagyon szeretem az éttermeket, most, hogy nincs kivel, így a szüleimet viszem. :) 26n
2010. máj. 10. 18:25
 30/37 anonim ***** válasza:

Én sokkal inkább az éttermet választanám, mint egy discot...:)Szerintem ott sokkal jobban össze lehet hangolódni mint egy buli közepén a sokadik pia után(mert mostanában pia nélkül már senki se érzi jól magát egy buliban, ami elég szomorú).Szóval én imádok elegáns helyekre menni, de jó egy kis csárda hangulat is vagy sima piknik szerű:)

Mi is szoktunk színházba járni, sétálgatni, filmet nézni, sőt még énekleni is szoktam a barátommal(nagyon élvezetes tud lenni=))

végső soron tuti h sok ilyen lány van még csak keresgélni kell őket :)

Sok sikert=)

16/L

2010. máj. 10. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!